Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Tot ce ai vrut să știi despre organizarea evenimentelor... dar nu ai...

Căutarea locației de nuntă este primul pas în organizarea celui ma...

In cei 2.5 ani de activitate, agentia de consultanta HoReCa Next Root ...

Actorul câștigător de Oscar Adrien Brody este noul ambasador Johnni...

NEGRONI WEEK, EVENIMENT GLOBAL DEDICAT CELEBRULUI COCKTAIL ITALIAN, SE...

Afiseaza

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantele Hard Rock Cafe, se întoarce cu promisiunea unor noi arome din diverse colţuri ale lumii. De la New York-ezul Big Little Italy, în care se contopesc doua mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor, până la exoticul Jamaican Burger – amestec delicat şi picant de cremă de brânză cu mango, Jerk Mayo si ardei iute, oferta aduce în capitală noi burgeri de inspiraţie internaţională. Meniul este disponibil până pe 30 iunie.

“Este incredibil că vom avea în meniu burgeri din colecţia Hard Rock, cu ingredintele lor originale, pentru al patrulea an la rând”, a declarat Marius Baban, directorul general al restaurantului Hard Rock Cafe. “Până la final de iunie, cei care ne vizitează se pot bucura de gusturi din câteva dintre cele mai eclectice oraşe ale lumii, precum Hollywood sau New York.”

 

În mai şi iunie la Hard Rock Cafe Bucureşti veţi găsi:

BIG LITTLE ITALY BURGER  (NEW YORK, SUA) – Un burger învăluit în inconfundabila savoare de pizza. Ardei pepperoni, mozarella prăjită, ciuperci sotate şi sosul de pizza desăvârşesc aceasta capodoperă în care se contopesc două mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor.

JAMAICAN JERK BURGER (MONTEGO BAY, Jamaica) – Un burger exotic şi îndrăzneţ, asezonat cu un amestec delicat şi uşor picant de cremă de brânză cu mango, maioneză cu ardei habanero si ghimbir, felii de ardei iute şi rucola. Servit alături de dipping jamaican.

WHISKEY BACON BURGER (BRUXELLES, Belgia) – Un burger elaborat, pentru care chifteaua din carne de vită este mai întâi marinată în whiskey, apoi este aşezată doua chifle rumenite cu felii de bacon, ceapă roşie crocantă, Cheddar şi Monterey Jack, sos de usturoi Aioli, felii de roşii şi rucola.

HOLLYWOOD BURGER (HOLLYWOOD, SUA) – Un burger la fel de celebru ca oraşul din care provine. Carnea de vită se împrieteneşte cu brânza Brie, ceapa caramelizată, sos de usturoi Aioli, roşii proaspete şi rucola.

Toţi burgerii includ doar carne de cea mai bună calitate, tipuri de brânză atent selecţionate, care se topesc perfect şi sosuri savuroase. Se servesc alături de cartofi prăjiţi.

Burgerii vor fi acompaniaţi de un alai de coktailuri, unul mai tentant decât altul:

  • Rockin’ Fresh Rita – tequila Jose Cuervo Silver, suc proaspăt de lime şi nectar de agave.
  • Classic Carribbean Mojito – un favorit al tuturor, cu un twist special. Rom alb, mentă proaspătă, suc de lime şi apă minerală, încununat de un strat plutitor de rom negru şi un pic de zahăr pudră.
  • Mango Ginger Mojito – mic de rom Captain Morgan Black si White, combinat cu arome ameţitoare de mango, lime, mentă proaspătă şi sirop de ghimbir.
  • Passion Fruit Mai Tai – un cocktail Tiki clasic inventat in anii “40 in California. Rom Captain Morgan Spiced, fructul pasiunii şi arome Tiki tradiţionale.
  • Southern Style Lemonade – limonadă de casă, cu mentă şi sirop de Monin pepene roşu.

De toţi burgerii aflaţi în turneu, dar şi de multe alte produse, vă puteţi bucura în atmosfera de vacanţă a terasei Hard Rock Cafe, cu peste 170 de locuri şi vedere la lacul Herăstrău. Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.hardrock.com/cafes/bucharest/. (Comunicat de presa – mai 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 08/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close