Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantele Hard Rock Cafe, se întoarce cu promisiunea unor noi arome din diverse colţuri ale lumii. De la New York-ezul Big Little Italy, în care se contopesc doua mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor, până la exoticul Jamaican Burger – amestec delicat şi picant de cremă de brânză cu mango, Jerk Mayo si ardei iute, oferta aduce în capitală noi burgeri de inspiraţie internaţională. Meniul este disponibil până pe 30 iunie.

“Este incredibil că vom avea în meniu burgeri din colecţia Hard Rock, cu ingredintele lor originale, pentru al patrulea an la rând”, a declarat Marius Baban, directorul general al restaurantului Hard Rock Cafe. “Până la final de iunie, cei care ne vizitează se pot bucura de gusturi din câteva dintre cele mai eclectice oraşe ale lumii, precum Hollywood sau New York.”

 

În mai şi iunie la Hard Rock Cafe Bucureşti veţi găsi:

BIG LITTLE ITALY BURGER  (NEW YORK, SUA) – Un burger învăluit în inconfundabila savoare de pizza. Ardei pepperoni, mozarella prăjită, ciuperci sotate şi sosul de pizza desăvârşesc aceasta capodoperă în care se contopesc două mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor.

JAMAICAN JERK BURGER (MONTEGO BAY, Jamaica) – Un burger exotic şi îndrăzneţ, asezonat cu un amestec delicat şi uşor picant de cremă de brânză cu mango, maioneză cu ardei habanero si ghimbir, felii de ardei iute şi rucola. Servit alături de dipping jamaican.

WHISKEY BACON BURGER (BRUXELLES, Belgia) – Un burger elaborat, pentru care chifteaua din carne de vită este mai întâi marinată în whiskey, apoi este aşezată doua chifle rumenite cu felii de bacon, ceapă roşie crocantă, Cheddar şi Monterey Jack, sos de usturoi Aioli, felii de roşii şi rucola.

HOLLYWOOD BURGER (HOLLYWOOD, SUA) – Un burger la fel de celebru ca oraşul din care provine. Carnea de vită se împrieteneşte cu brânza Brie, ceapa caramelizată, sos de usturoi Aioli, roşii proaspete şi rucola.

Toţi burgerii includ doar carne de cea mai bună calitate, tipuri de brânză atent selecţionate, care se topesc perfect şi sosuri savuroase. Se servesc alături de cartofi prăjiţi.

Burgerii vor fi acompaniaţi de un alai de coktailuri, unul mai tentant decât altul:

  • Rockin’ Fresh Rita – tequila Jose Cuervo Silver, suc proaspăt de lime şi nectar de agave.
  • Classic Carribbean Mojito – un favorit al tuturor, cu un twist special. Rom alb, mentă proaspătă, suc de lime şi apă minerală, încununat de un strat plutitor de rom negru şi un pic de zahăr pudră.
  • Mango Ginger Mojito – mic de rom Captain Morgan Black si White, combinat cu arome ameţitoare de mango, lime, mentă proaspătă şi sirop de ghimbir.
  • Passion Fruit Mai Tai – un cocktail Tiki clasic inventat in anii “40 in California. Rom Captain Morgan Spiced, fructul pasiunii şi arome Tiki tradiţionale.
  • Southern Style Lemonade – limonadă de casă, cu mentă şi sirop de Monin pepene roşu.

De toţi burgerii aflaţi în turneu, dar şi de multe alte produse, vă puteţi bucura în atmosfera de vacanţă a terasei Hard Rock Cafe, cu peste 170 de locuri şi vedere la lacul Herăstrău. Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.hardrock.com/cafes/bucharest/. (Comunicat de presa – mai 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 08/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close