Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chefi cu stele Michelin, evaluatori de restaurante, brand ambassadors,...

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Afiseaza

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantele Hard Rock Cafe, se întoarce cu promisiunea unor noi arome din diverse colţuri ale lumii. De la New York-ezul Big Little Italy, în care se contopesc doua mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor, până la exoticul Jamaican Burger – amestec delicat şi picant de cremă de brânză cu mango, Jerk Mayo si ardei iute, oferta aduce în capitală noi burgeri de inspiraţie internaţională. Meniul este disponibil până pe 30 iunie.

“Este incredibil că vom avea în meniu burgeri din colecţia Hard Rock, cu ingredintele lor originale, pentru al patrulea an la rând”, a declarat Marius Baban, directorul general al restaurantului Hard Rock Cafe. “Până la final de iunie, cei care ne vizitează se pot bucura de gusturi din câteva dintre cele mai eclectice oraşe ale lumii, precum Hollywood sau New York.”

 

În mai şi iunie la Hard Rock Cafe Bucureşti veţi găsi:

BIG LITTLE ITALY BURGER  (NEW YORK, SUA) – Un burger învăluit în inconfundabila savoare de pizza. Ardei pepperoni, mozarella prăjită, ciuperci sotate şi sosul de pizza desăvârşesc aceasta capodoperă în care se contopesc două mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor.

JAMAICAN JERK BURGER (MONTEGO BAY, Jamaica) – Un burger exotic şi îndrăzneţ, asezonat cu un amestec delicat şi uşor picant de cremă de brânză cu mango, maioneză cu ardei habanero si ghimbir, felii de ardei iute şi rucola. Servit alături de dipping jamaican.

WHISKEY BACON BURGER (BRUXELLES, Belgia) – Un burger elaborat, pentru care chifteaua din carne de vită este mai întâi marinată în whiskey, apoi este aşezată doua chifle rumenite cu felii de bacon, ceapă roşie crocantă, Cheddar şi Monterey Jack, sos de usturoi Aioli, felii de roşii şi rucola.

HOLLYWOOD BURGER (HOLLYWOOD, SUA) – Un burger la fel de celebru ca oraşul din care provine. Carnea de vită se împrieteneşte cu brânza Brie, ceapa caramelizată, sos de usturoi Aioli, roşii proaspete şi rucola.

Toţi burgerii includ doar carne de cea mai bună calitate, tipuri de brânză atent selecţionate, care se topesc perfect şi sosuri savuroase. Se servesc alături de cartofi prăjiţi.

Burgerii vor fi acompaniaţi de un alai de coktailuri, unul mai tentant decât altul:

  • Rockin’ Fresh Rita – tequila Jose Cuervo Silver, suc proaspăt de lime şi nectar de agave.
  • Classic Carribbean Mojito – un favorit al tuturor, cu un twist special. Rom alb, mentă proaspătă, suc de lime şi apă minerală, încununat de un strat plutitor de rom negru şi un pic de zahăr pudră.
  • Mango Ginger Mojito – mic de rom Captain Morgan Black si White, combinat cu arome ameţitoare de mango, lime, mentă proaspătă şi sirop de ghimbir.
  • Passion Fruit Mai Tai – un cocktail Tiki clasic inventat in anii “40 in California. Rom Captain Morgan Spiced, fructul pasiunii şi arome Tiki tradiţionale.
  • Southern Style Lemonade – limonadă de casă, cu mentă şi sirop de Monin pepene roşu.

De toţi burgerii aflaţi în turneu, dar şi de multe alte produse, vă puteţi bucura în atmosfera de vacanţă a terasei Hard Rock Cafe, cu peste 170 de locuri şi vedere la lacul Herăstrău. Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.hardrock.com/cafes/bucharest/. (Comunicat de presa – mai 2018)

Hard Rock Cafe

Cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau decat broastele...

Data actualizarii: 08/05/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.