Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantele Hard Rock Cafe, se întoarce cu promisiunea unor noi arome din diverse colţuri ale lumii. De la New York-ezul Big Little Italy, în care se contopesc doua mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor, până la exoticul Jamaican Burger – amestec delicat şi picant de cremă de brânză cu mango, Jerk Mayo si ardei iute, oferta aduce în capitală noi burgeri de inspiraţie internaţională. Meniul este disponibil până pe 30 iunie.

“Este incredibil că vom avea în meniu burgeri din colecţia Hard Rock, cu ingredintele lor originale, pentru al patrulea an la rând”, a declarat Marius Baban, directorul general al restaurantului Hard Rock Cafe. “Până la final de iunie, cei care ne vizitează se pot bucura de gusturi din câteva dintre cele mai eclectice oraşe ale lumii, precum Hollywood sau New York.”

 

În mai şi iunie la Hard Rock Cafe Bucureşti veţi găsi:

BIG LITTLE ITALY BURGER  (NEW YORK, SUA) – Un burger învăluit în inconfundabila savoare de pizza. Ardei pepperoni, mozarella prăjită, ciuperci sotate şi sosul de pizza desăvârşesc aceasta capodoperă în care se contopesc două mari „hituri” culinare ale tuturor timpurilor.

JAMAICAN JERK BURGER (MONTEGO BAY, Jamaica) – Un burger exotic şi îndrăzneţ, asezonat cu un amestec delicat şi uşor picant de cremă de brânză cu mango, maioneză cu ardei habanero si ghimbir, felii de ardei iute şi rucola. Servit alături de dipping jamaican.

WHISKEY BACON BURGER (BRUXELLES, Belgia) – Un burger elaborat, pentru care chifteaua din carne de vită este mai întâi marinată în whiskey, apoi este aşezată doua chifle rumenite cu felii de bacon, ceapă roşie crocantă, Cheddar şi Monterey Jack, sos de usturoi Aioli, felii de roşii şi rucola.

HOLLYWOOD BURGER (HOLLYWOOD, SUA) – Un burger la fel de celebru ca oraşul din care provine. Carnea de vită se împrieteneşte cu brânza Brie, ceapa caramelizată, sos de usturoi Aioli, roşii proaspete şi rucola.

Toţi burgerii includ doar carne de cea mai bună calitate, tipuri de brânză atent selecţionate, care se topesc perfect şi sosuri savuroase. Se servesc alături de cartofi prăjiţi.

Burgerii vor fi acompaniaţi de un alai de coktailuri, unul mai tentant decât altul:

  • Rockin’ Fresh Rita – tequila Jose Cuervo Silver, suc proaspăt de lime şi nectar de agave.
  • Classic Carribbean Mojito – un favorit al tuturor, cu un twist special. Rom alb, mentă proaspătă, suc de lime şi apă minerală, încununat de un strat plutitor de rom negru şi un pic de zahăr pudră.
  • Mango Ginger Mojito – mic de rom Captain Morgan Black si White, combinat cu arome ameţitoare de mango, lime, mentă proaspătă şi sirop de ghimbir.
  • Passion Fruit Mai Tai – un cocktail Tiki clasic inventat in anii “40 in California. Rom Captain Morgan Spiced, fructul pasiunii şi arome Tiki tradiţionale.
  • Southern Style Lemonade – limonadă de casă, cu mentă şi sirop de Monin pepene roşu.

De toţi burgerii aflaţi în turneu, dar şi de multe alte produse, vă puteţi bucura în atmosfera de vacanţă a terasei Hard Rock Cafe, cu peste 170 de locuri şi vedere la lacul Herăstrău. Pentru mai multe informaţii vizitaţi http://www.hardrock.com/cafes/bucharest/. (Comunicat de presa – mai 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie grasCredeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 08/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close