Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Afiseaza

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru iubitorii de peşte şi de fructe de mare! Bucăţi de somon proaspăt şi aromat, creveţi sau dorada vor sfârâi pe grătarul încins de pe terasă, începând cu ora 18.00.

Iată ce meniu ţi-a pregătit Chef Corneliu Cârstea:

*Creveţi proaspeţi, marinaţi în suc de lămâie, ulei de măsline presat la rece, coriandru, busuioc şi usturoi;
*Dorada proaspătă, asezonat cu sare de mare, piper roşu şi ulei de măsline presat la rece;
*Levrek proaspăt, asezonat cu sare de mare Maldon, piper roşu şi ulei de măsline presat la rece;
*File de somon proaspăt, uns cu ulei aromatizat cu rozmarin proaspăt, usturoi, coajă de lămâie şi un praf de boia afumată;
*Păstrăv proaspăt, pregătit în folie la grătar, aromat cu fenicul, lămâie, ulei de măsline şi crenguţe de mărar.

Garnituri:
*Frigărui de legume cu amestec de condimente făcut în casă, stropite cu sos chimichurri;
*Orez basmati înmiresmat cu turmeric, peste care adăugăm ardei roşu, porumb dulce, broccoli şi ceapă verde.

Pentru desăvârşirea gustului vei avea la dispoziţie o selecţie de vinuri alese, iar cele mai adânci taine ale licorii lui Bachus îţi vor fi dezvăluite de un somelier.

Nu rata o ofertă de doar o zi pentru o experienţă culinară ce îţi va desfăta simţurile! (Comunicat de presa – iulie 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 16/07/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.