Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Afiseaza

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru iubitorii de peşte şi de fructe de mare! Bucăţi de somon proaspăt şi aromat, creveţi sau dorada vor sfârâi pe grătarul încins de pe terasă, începând cu ora 18.00.

Iată ce meniu ţi-a pregătit Chef Corneliu Cârstea:

*Creveţi proaspeţi, marinaţi în suc de lămâie, ulei de măsline presat la rece, coriandru, busuioc şi usturoi;
*Dorada proaspătă, asezonat cu sare de mare, piper roşu şi ulei de măsline presat la rece;
*Levrek proaspăt, asezonat cu sare de mare Maldon, piper roşu şi ulei de măsline presat la rece;
*File de somon proaspăt, uns cu ulei aromatizat cu rozmarin proaspăt, usturoi, coajă de lămâie şi un praf de boia afumată;
*Păstrăv proaspăt, pregătit în folie la grătar, aromat cu fenicul, lămâie, ulei de măsline şi crenguţe de mărar.

Garnituri:
*Frigărui de legume cu amestec de condimente făcut în casă, stropite cu sos chimichurri;
*Orez basmati înmiresmat cu turmeric, peste care adăugăm ardei roşu, porumb dulce, broccoli şi ceapă verde.

Pentru desăvârşirea gustului vei avea la dispoziţie o selecţie de vinuri alese, iar cele mai adânci taine ale licorii lui Bachus îţi vor fi dezvăluite de un somelier.

Nu rata o ofertă de doar o zi pentru o experienţă culinară ce îţi va desfăta simţurile! (Comunicat de presa – iulie 2018)

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 16/07/2018

seara-fish-amp-wine-pe-terasa-hard-rock-cafe-restocracy