Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

Afiseaza

 

Hard Rock Cafe incepe anul cu noi tentatii: de pe 12 ianuarie din meniul restaurantului vor face parte, pentru un timp limitat, o serie de preparate apetisante in care vedeta este orezul. Cele cinci feluri de mancare cuprind arome provocatoare de pe toate continentele, incepand cu Bibimpab care contine orez brun, mirodenii asiatice, chiftelute si Kimchi picant, si pana la Jambalaya cu creveti, pui si carnati Andouille.

Meniul Rock’n Bowls ofera posibilitatea gurmanzilor sa experimenteze combinatii irezistibile intr-o singura farfurie. Noile produse sunt:

  • BIBIMBAP – Orez brun cu mirodenii asiatice, servit cu chiftelute din carne de porc si vita, sos Sriracha si garnitura de ardei rosu, morcov, castravete, ceapa verde si Kimchi picant. Totul este invaluit intr-o glazura irezistibila Honey Sriracha.
  • BBQ SHRIMP NOODLE BOWL – Creveti la gratar, glazurati cu sos de soia, usturoi, ghimbir si susan, serviti pe un pat de taitei stropiti cu otet din vin si acompaniati de frunze fragede de varza Napa. Se adauga la final bucatele crocante de Wontons, suc de lamaie, ceapa verde si seminte de susan.
  • SOUTHWEST MEATBALL BOWL – Orez brun asezonat in stil Cajun, servit alaturi de chiftelute cu carne de vita si Chorizo, bucati de avocado, Pico de Gallo si branza. Servit cu dressing cremos Chilli Lime si bucati de tortilla picanta.
  • JAMBALAYA CREOLE STYLE – Jambalaya cu creveti, carnati Andouille, carne frageda de pui, ardei, ceapa, rosii, telina si ceapa verde.
  • CHILLI LIME CHICKEN BOWL – Orez brun condimentat servit alaturi de pui la gratar, marinat cu Chilli Lime si garnisit cu bucatele de avocado, Pico de Gallo, fasole neagra si boabe de porumb copt.

“Hard Rock incearca mereu sa aduca in meniu noutati care reflecta ultimele tendinte culinare. Din acestea sunt inspirate si preparatele din meniul Rock’n’Bowl” a spus Darryl Mickler, Director de Cercetare si Dezvoltare. “Cele cinci produse incorporeaza ingrediente si arome deosebite pentru o reinterpretare unica a felurilor pe baza de orez”.

Meniul va fi disponibil pana pe 13 martie. Va invitam sa incercati noile produse la Hard Rock Cafe Bucuresti sau sa vizitati site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe: cartofi, aripioare de pui si hamburgeri la pret de foie gras Credeam ca lumea se duce la Hard Rock Cafe mai mult pentru spectacole, insa am vazut destui oameni si cand nu se auzeau...

Data actualizarii: 12/01/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close