Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putine locuri, insa pentru o clientela selecta, cauta un head-chef specializat pe bucatarie fina. Restaurantul este in centrul Bucurestiului, programul este de 5 zile pe saptamana, se lucreaza in cantitati mici si numai cu produse si ingrediente de top, de cea mai buna calitate posibila, exclusiv din import (Franta).

Salariul este de 2,500€ net/ luna.

Va rugam sa ne trimiteti un CV detaliat in limba engleza la adresa redactia@restocracy.ro, care va fi trimis managerilor restaurantului, urmand a fi contactati direct.

Nota: Acesta este doar un anunt pus la rugamintea actionarilor restaurantului respectiv, Restocracy nu presteaza servicii de recrutare.

Data actualizarii: 15/05/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close