Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Ei par multumiti cu ce au…

Am revenit la The Grill dupa exact un an. Locul e la fel cum il stiam, eu nu am observat diferente semnificative. Gratarele, de la care si-au pus numele, fara indoiala, tot acolo sunt, cu foc in ele. Terasa cu iazul e placuta, insa nu i-ar strica o renovare: s-au mai cojit peretii, pe ici, pe colo, paianjenii s-au inmultit, petuniile si alte plante stau sa se ofileasca…

Mancarea e cam la acelasi nivel ca data trecuta la The Grill. E buna, in general, e pregatita si muncita la ei in bucatarie, dar nu cred ca au un chef cu adevarat talentat, care sa faca mai mult de atat, chiar daca ar vrea. Serviciul a fost mai atent, chelnerii dezinvolti, siguri pe ei, inca necoplesiti de caldura. Clienti destui pe terasa, unii pareau obisnuiti ai locului. Preturile mari.

The Grill e un restaurant de proximitate, e pentru cei care vin la piscina la Clubul Francez. Nu cred ca si-a propus sa concureze frontal cu marile restaurante din Parcul Herastrau, de pilda, vecinii lor, pentru ca nu ar putea. (GB – iulie 2018)

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura

The Grill e restaurantul care a luat locul lui Le Bistro (fara „t”!) din Le Club, clubul de la Village Francais, acum 7 luni, mi-au spus cei de acolo. Pe site-ul Le Club (www.le-club.ro) restaurantul Le Bistro (fara „t”) apare in continuare, nu stiu de ce.

The Grill si-a pus ca subtitlu „meet & meat”, destul de inspirat si la obiect, o buna descriere sintetica. Am mai vazut si un W mare pe panourile cu numele restaurantului, si chiar si un W imens si decorativ la intrare, dar nu am reusit sa-i deslusesc intelesul sau legatura, mai ales ca The Grill nu pare sa aiba si un site pe Internet, in afara de cel de Facebook.

Tot pe Internet am vazut ca The Grill apartine unei vedete din televizor, Dani Otil, cred ca se ocupa cu lucruri mondene, din ce am citit si din ce poze am vazut cu el. Nu stiu daca a facut asta doar ca un simplu plasament financiar sau daca are si planuri legate de activitatea lui mondena cu The Grill, dar presupun ca e… (citeste tot)  (GB – iulie 2017)

Data actualizarii: 11/08/2019

The Grill  - Str. Aron Cotrus, nr. 20 (Village Francais)

  • Mihai :

    O experiență mediocră…..
    Nu pot spune nimic rău despre personal care s-a dovedit a fi unul prietenos dar de mancare….pfff .. fara gust.
    Am comandat un calamar umplut facut la cuptor si o portie de paste cu creveti, ambele fara gust. Ne-am “batut” eu si prietena mea pe o portie de cartofi, singurul gust de la acea masa
    Trist…..si scump

  • Andrei Dima :

    Știți, fasole din aceea „tubulară” am mâncat la niște restaurante foarte proaste din Paris: Costes, L’Avenue, Meurice, Le Pur. Cred ca o terminaseră pe aia (p)lata.

  • A :

    …. insa am ajuns repede ma mana unui chelner ingusta ca o scandura insa foarte vioi

    • George Butunoiu :

      Multumesc pentru atentionare! Probabil ca mai sunt multe din astea, nu recitesc textul inainte de a-l publica… GB

  • Tanasoiu :

    La fasolea aceea tubulara ii zice „fideluta”. Dacă ați cere „tubulara” în piață, cine știe ce primiți!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close