Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

8067 vizite

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

4943 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

11020 vizite

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

10518 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

9670 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

5076 vizite

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

8517 vizite

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

1127 vizite

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

2677 vizite

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

4755 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

17260 vizite

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

2569 vizite

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

5352 vizite

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

3542 vizite

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

2643 vizite

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

2994 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

18812 vizite

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

1026 vizite

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

2189 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2283 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

1869 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facut Am reveni...

4475 vizite

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

3958 vizite

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

1292 vizite

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

3645 vizite
Afiseaza
vizualizari

Ei par multumiti cu ce au…

Am revenit la The Grill dupa exact un an. Locul e la fel cum il stiam, eu nu am observat diferente semnificative. Gratarele, de la care si-au pus numele, fara indoiala, tot acolo sunt, cu foc in ele. Terasa cu iazul e placuta, insa nu i-ar strica o renovare: s-au mai cojit peretii, pe ici, pe colo, paianjenii s-au inmultit, petuniile si alte plante stau sa se ofileasca…

Mancarea e cam la acelasi nivel ca data trecuta la The Grill. E buna, in general, e pregatita si muncita la ei in bucatarie, dar nu cred ca au un chef cu adevarat talentat, care sa faca mai mult de atat, chiar daca ar vrea. Serviciul a fost mai atent, chelnerii dezinvolti, siguri pe ei, inca necoplesiti de caldura. Clienti destui pe terasa, unii pareau obisnuiti ai locului. Preturile mari.

The Grill e un restaurant de proximitate, e pentru cei care vin la piscina la Clubul Francez. Nu cred ca si-a propus sa concureze frontal cu marile restaurante din Parcul Herastrau, de pilda, vecinii lor, pentru ca nu ar putea. (GB – iulie 2018)

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura

The Grill e restaurantul care a luat locul lui Le Bistro (fara „t”!) din Le Club, clubul de la Village Francais, acum 7 luni, mi-au spus cei de acolo. Pe site-ul Le Club (www.le-club.ro) restaurantul Le Bistro (fara „t”) apare in continuare, nu stiu de ce.

The Grill si-a pus ca subtitlu „meet & meat”, destul de inspirat si la obiect, o buna descriere sintetica. Am mai vazut si un W mare pe panourile cu numele restaurantului, si chiar si un W imens si decorativ la intrare, dar nu am reusit sa-i deslusesc intelesul sau legatura, mai ales ca The Grill nu pare sa aiba si un site pe Internet, in afara de cel de Facebook.

Tot pe Internet am vazut ca The Grill apartine unei vedete din televizor, Dani Otil, cred ca se ocupa cu lucruri mondene, din ce am citit si din ce poze am vazut cu el. Nu stiu daca a facut asta doar ca un simplu plasament financiar sau daca are si planuri legate de activitatea lui mondena cu The Grill, dar presupun ca e… (citeste tot)  (GB – iulie 2017)

Data actualizarii: 10/09/2018

The Grill

  • Mihai :

    O experiență mediocră…..
    Nu pot spune nimic rău despre personal care s-a dovedit a fi unul prietenos dar de mancare….pfff .. fara gust.
    Am comandat un calamar umplut facut la cuptor si o portie de paste cu creveti, ambele fara gust. Ne-am “batut” eu si prietena mea pe o portie de cartofi, singurul gust de la acea masa
    Trist…..si scump

  • Andrei Dima :

    Știți, fasole din aceea „tubulară” am mâncat la niște restaurante foarte proaste din Paris: Costes, L’Avenue, Meurice, Le Pur. Cred ca o terminaseră pe aia (p)lata.

  • A :

    …. insa am ajuns repede ma mana unui chelner ingusta ca o scandura insa foarte vioi

    • George Butunoiu :

      Multumesc pentru atentionare! Probabil ca mai sunt multe din astea, nu recitesc textul inainte de a-l publica… GB

  • Tanasoiu :

    La fasolea aceea tubulara ii zice „fideluta”. Dacă ați cere „tubulara” în piață, cine știe ce primiți!