Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din Sectorul 1

Ord. dupa

La 18 Lounge au chiar tot ce le trebuie, mai putin mancare buna... ...

4 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentul Ad hoc Bistro par...

Stilul contemporan, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat Vizita...

1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

Boema hipster bucuresteana Stiu Ai Sushi Bar inca de cand s-a desch...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatii Cei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

Neo-boema, Post-boema, Pseudo-boema, adica boema bine marketata (.....

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost una dintre surpr...

Un bistrou de business center bun Arco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrou Am revenit la Atelierul ...

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

2 comentarii

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri...

Balls., primul bistrou fast-food de chiftelute din Bucuresti Pe la mi...

1 comentarii

Barbizon Steak House, un steakhouse cuminte si conservator Barbizon...

Mancarea aceasta raw vegan e chiar mancare, adica poti pleca satul de ...

Local boem, ultima sansa pentru Barka Saffron Barka Saffron e un mi...

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritate Foarte fr...

Un restaurant libanez in care lucrurile sunt clare Beirut e un mic ...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

Afiseaza
comentarii

Ei par multumiti cu ce au…

Am revenit la The Grill dupa exact un an. Locul e la fel cum il stiam, eu nu am observat diferente semnificative. Gratarele, de la care si-au pus numele, fara indoiala, tot acolo sunt, cu foc in ele. Terasa cu iazul e placuta, insa nu i-ar strica o renovare: s-au mai cojit peretii, pe ici, pe colo, paianjenii s-au inmultit, petuniile si alte plante stau sa se ofileasca…

Mancarea e cam la acelasi nivel ca data trecuta la The Grill. E buna, in general, e pregatita si muncita la ei in bucatarie, dar nu cred ca au un chef cu adevarat talentat, care sa faca mai mult de atat, chiar daca ar vrea. Serviciul a fost mai atent, chelnerii dezinvolti, siguri pe ei, inca necoplesiti de caldura. Clienti destui pe terasa, unii pareau obisnuiti ai locului. Preturile mari.

The Grill e un restaurant de proximitate, e pentru cei care vin la piscina la Clubul Francez. Nu cred ca si-a propus sa concureze frontal cu marile restaurante din Parcul Herastrau, de pilda, vecinii lor, pentru ca nu ar putea. (GB – iulie 2018)

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la gura

The Grill e restaurantul care a luat locul lui Le Bistro (fara „t”!) din Le Club, clubul de la Village Francais, acum 7 luni, mi-au spus cei de acolo. Pe site-ul Le Club (www.le-club.ro) restaurantul Le Bistro (fara „t”) apare in continuare, nu stiu de ce.

The Grill si-a pus ca subtitlu „meet & meat”, destul de inspirat si la obiect, o buna descriere sintetica. Am mai vazut si un W mare pe panourile cu numele restaurantului, si chiar si un W imens si decorativ la intrare, dar nu am reusit sa-i deslusesc intelesul sau legatura, mai ales ca The Grill nu pare sa aiba si un site pe Internet, in afara de cel de Facebook.

Tot pe Internet am vazut ca The Grill apartine unei vedete din televizor, Dani Otil, cred ca se ocupa cu lucruri mondene, din ce am citit si din ce poze am vazut cu el. Nu stiu daca a facut asta doar ca un simplu plasament financiar sau daca are si planuri legate de activitatea lui mondena cu The Grill, dar presupun ca e… (citeste tot)  (GB – iulie 2017)

Data actualizarii: 11/08/2019

The Grill

  • Mihai :

    O experiență mediocră…..
    Nu pot spune nimic rău despre personal care s-a dovedit a fi unul prietenos dar de mancare….pfff .. fara gust.
    Am comandat un calamar umplut facut la cuptor si o portie de paste cu creveti, ambele fara gust. Ne-am “batut” eu si prietena mea pe o portie de cartofi, singurul gust de la acea masa
    Trist…..si scump

  • Andrei Dima :

    Știți, fasole din aceea „tubulară” am mâncat la niște restaurante foarte proaste din Paris: Costes, L’Avenue, Meurice, Le Pur. Cred ca o terminaseră pe aia (p)lata.

  • A :

    …. insa am ajuns repede ma mana unui chelner ingusta ca o scandura insa foarte vioi

    • George Butunoiu :

      Multumesc pentru atentionare! Probabil ca mai sunt multe din astea, nu recitesc textul inainte de a-l publica… GB

  • Tanasoiu :

    La fasolea aceea tubulara ii zice „fideluta”. Dacă ați cere „tubulara” în piață, cine știe ce primiți!