Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Carbohidratii – unul dintre cei 3 macronutrienti – reprezinta de multa vreme un subiect extrem de controversat in lumea nutritiei. Unii le acorda o importanta foarte mare, considerand ca glucoza este combustibilul preferat de celula umana (inclusiv de neuron) si sustinand ca acest macronutrient trebuie sa reprezinta ponderea dominanta in alimentatie. Alti oameni de stiinta si specialisti in nutritie au constatat, in special in ultimii ani, ca grasimile reprezinta un combustibil superior glucozei, considerand ca glucidele (carbohidratii) sunt un macronutrient care trebuie consumat cu moderatie si chiar redus. Indiferent care dintre aceste abordari tindem sa o imbratisam, este limpede ca o anumita cantitate de carbohidrati este necesara si chiar obligatorie pentru buna functionare a organismului.

Dar ce tipuri de carbohidrati ar trebui sa consumam? Exista… (citeste mai mult pe Alimentespeciale.ro)

Deluxe Brunch la Hotelul Sheraton din Bucuresti

Data actualizarii: 27/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close