Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala

Ord. dupa

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

3466 vizite

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti?Pe ...

2929 vizite

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

875 vizite

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate...

2267 vizite

Unul dintre cele mai elegante si mai sofisticate restaurante din Bucur...

3541 vizite

Cred ca bucatarul acela ar trebui sa faca mai mult decat steak si sush...

1908 vizite

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

3338 vizite

Un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il numesc Clubul...

786 vizite

Sharkia e unul dintre restaurantele hotelului Radisson, pus in partea ...

1524 vizite

O noua afacere de succes a evreilor de la DonCafe5ensi, citit "sen...

1644 vizite

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

1420 vizite

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

2173 vizite

Cel mai constant restaurantAm revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa...

688 vizite

Marea gradina de pe marele lacClubul Snagov e un adevarat complex ...

347 vizite

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual RestaurantNor Sky Casua...

4032 vizite

Un steakhouse cuminte si conservatorBarbizon Steak House e restaur...

581 vizite

Experiment reusit cu chelneri de la un restaurant de luxPrimele tr...

627 vizite

O cafenea cu mancare mai buna decat la foarte multe restaurante mari d...

427 vizite

Alt restaurant cu totul la vedereAcesta este genul de restaurante ...

523 vizite

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme...Nu stiu...

833 vizite

Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de doua ori sa...

388 vizite

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei?Abia acum, in ...

544 vizite

O noua incercare de bucatarie creativa, de fine dining in Piata Doroba...

433 vizite

Braseria potrivita la locul potrivitHambar ceea ce au si sintetiza...

444 vizite

Printesa in negru cu margele albeDaca tin eu bine minte, restauran...

435 vizite

Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantului Naan e greu d...

2146 vizite

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2067 vizite

Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna...Tasting Room e u...

264 vizite

O buna optiune de bufet in zona, all you can eat, daca banii nu sunt p...

205 vizite

Un restaurant bun cand vreti sa faceti turism in centrul Bucurestiului...

324 vizite

Un restaurant monden cu protap si cu chelneri slobozi la guraThe G...

1282 vizite

Greu de vandut o cina in holul unui hotel, oricat de buna ar fi mancar...

245 vizite

Un concept surprinzator pentru Centrul VechiThe Ace, pe numele lui...

430 vizite

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

678 vizite

Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e restaurantul ...

210 vizite

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

451 vizite

Noblesse ar putea sa fie un mare restaurant, dar nu e. De 14 ani... ...

403 vizite

Cand e vorba despre ala micu, ce, te mai uiti la bani?Phill e un r...

292 vizite

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

387 vizite

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficientMica Elvetie ...

842 vizite

Cand intai deschizi restaurantul si abia apoi incepi sa te gandesti la...

816 vizite

Inca nimic cu adevarat bun de mancare...Am ajuns din nou la Fratel...

309 vizite

Un restaurant cuminte si discret, asa cum e si hotelul din care face p...

219 vizite

Biserica Anglicana, Gradina Icoanei, Biserica Pitar Mos...El Pato ...

235 vizite

Ruda de la tara din familia celor cu Stadio si cu Nor SkySunt puti...

259 vizite

Cantina chic a DorobantilorWhite Horse e unul dintre restaurantele...

371 vizite

O formula care a prins bine, cu chelneri bine alesiSalon Golescu e...

375 vizite

Calea Calarasilor intra in Topul Restocracy cu al doilea restaurant ...

280 vizite

Unul dintre primele restaurante de dupa Revolutie, inca imperturbabil....

201 vizite

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac!Cred ca sunt aceiasi ca...

304 vizite

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

685 vizite

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

666 vizite

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

772 vizite

Ai o hala mare si vreo 5000 de corporatisti care vor sa manance rapid ...

705 vizite

Alt restaurant de la care m-am intors imputitFunky Lounge e unul d...

278 vizite
Afiseaza
vizualizari

Greu de vandut o cina in holul unui hotel, oricat de buna ar fi mancarea…

Nu am auzit pana acum despre acest brand, sau concept Winestone si m-am uitat putin pe Internet. Se pare ca e un concept de winebar cu o oferta ceva mai consistenta de mancare, un meniu din bucataria internationala, spun ei. L-am gasit la mai multe hoteluri Mercure, inclusiv la cel de la noi, din Bucuresti, din Piata Amzei.

Asa ca noul Winestone de la Novotel si-a pus un “Victoriei 37” in coada, de la adresa hotelului Novotel, gazda acestuia, asa ca numele complet pare sa fie “Winestone Victoriei 37”.

Si e singurul restaurant al hotelului Novotel, in acest moment. Ei au avut un restaurant, destul de maricel, tot la parter, dar mai in spate, cred ca ii spunea Cafe Theatro. Acum l-au desfiintat, acolo fac doar evenimente si micul dejun pentru oaspetii Novotelului.

In fata, in holul central, chiar cum intri, pe mana dreapta, aveau un cafe bar inainte, pe care l-au facut acum Winestone Victoriei 37. Daca mai tin eu bine minte cum arata, cred ca i-au facut si un facelift, arata bine spatiul, e modern, luminos, aer occidental, numai ca nu e delimitat in holul mare al hotelului si putini isi dau seama ca acolo e chiar un restaurant, adica semnificativ mai mult decat un hol de asteptare.

Conceptul Winestone pare sa fie de winebar, cu multe sortimente de vin de calitate, marci cunoscute, multe dintre ele, si cu un meniu scurt de mancare, insa destul de serios, incat sa poti lua acolo un pranz sau o cina adevarate, chiar daca fara marja prea mare de manevra.

Mancarea e buna la Winestone Victoriei 37, chiar foarte buna, pentru cateva dintre cele putine feluri, e un restaurant in toata regula din acest punct de vedere. Preturile sunt maricele, ca la un restaurant adevarat. Si servicul e bun, asa cum e la toate marile hoteluri din lanturile internationale, care se pricep sa faca recrutarea.

Nu e usor sa umpli un restaurant de hotel, fie el de lux sau de nelux, si asta se vede la tot pasul in Bucuresti. Vor avea o sarcina dificila cei de la Winestone Victoriei 37, chiar daca se mananca bine la ei, e confortabil i serviciul bun. Senzatia ca iei masa in holul unui hotel nu e deloc un imbold pentru clienti. Dar sa vedem… (GB – iunie 2017

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone
Dumitru Bucsa

Dumitru Bucsa are 42 de ani si este Executive Chef al Hotelului Novotel din Capitala. Chef Dumitru Bucsa este absolvent al Scolii Profesionale din cadrul Liceului Economic „Viilor” din Bucuresti, ...


Winestone Victoriei 37

Adresa de email nu va fi publicata.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.