Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

Raionul Floreasca, restaurantul cu cea mai adorabilă proprietăreasă...

19739 vizite 8 comentarii

Fork Ana Tower, cea mai spectaculoasă deschidere de anul acesta...

9873 vizite 3 comentarii

Reîntoarcerea lui Prime Steaks & SeafoodPrimul Prime (ὠ...

11777 vizite

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

21708 vizite 5 comentarii

Din surpriză în surpriză la Tuya bucureșteanăA fost un restau...

7773 vizite

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia KristensenTrec ...

23162 vizite 1 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

26904 vizite 2 comentarii

Aubergine by Ronen Meri din Aviatorilor ne promite sănătatePrimu...

5807 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

6908 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca ...

27160 vizite 12 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

7163 vizite

Cină la Savart cu femei frumoase, care mănâncă și beau mult... ...

9676 vizite 1 comentarii

Godai peste o saptamanaAm revenit la Godai dupa cateva zile, in sp...

7580 vizite 1 comentarii

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

17173 vizite 2 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

43594 vizite 3 comentarii

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesuluiEvreii acestia au mai m...

6811 vizite 1 comentarii

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

13289 vizite 3 comentarii

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

8210 vizite

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

2105 vizite

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

6803 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare...B...

5141 vizite

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

1266 vizite

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

18877 vizite

Sharkia - Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din BucurestiA...

10962 vizite 1 comentarii

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

13973 vizite 2 comentarii

Chocolat Dorobanți revine în Beller, de unde a plecatChocola...

2300 vizite 3 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

46274 vizite

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

12604 vizite 1 comentarii

Pizza Mamizza...Când au deschis prima dată pe strada Tunari, a a...

1129 vizite

Totul bine și frumos la Studio 80. Bani destui să ai...Am fost ...

6309 vizite 1 comentarii

Stejarii Pool Club - Nu de aici vin banii lui Tiriac...Dar nici nu...

7177 vizite 3 comentarii

Draft Pub Tankeria Ursus, una dintre marile berării ale Bucureștiulu...

12346 vizite 14 comentarii

Rawdia - Chelnerita de la raw veganPentru prima data de cand s...

4208 vizite 1 comentarii

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum e Nido ...

8124 vizite

POT și inovațiile sale... :(Ambianța plăcută, aerisită, foar...

11141 vizite 2 comentarii

Cau, surpriza plăcută a sfârșitului de an în BucureștiEu cre...

7767 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauCom...

7716 vizite 1 comentarii

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

9403 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm reven...

3318 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

21373 vizite 1 comentarii

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

6734 vizite

Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantulu...

6023 vizite

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house Vacamuuu e o macelarie cu...

9396 vizite 3 comentarii

Fine Food, bistrou cu băcănie și o mare terasăFine Food gourme...

709 vizite 1 comentarii

La Samuelle - Mi se pare mie, sau Sami Corodianu s-a cam resemnat?...

6168 vizite 1 comentarii

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

4939 vizite 1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

31895 vizite 5 comentarii

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul VechiThe Ace, pe ...

2806 vizite

DaDa - Unul dintre putinele lucruri frumoase dinspre Mihai BravuDa...

3379 vizite

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea ...

3096 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna…

Cred ca data trecuta am fost la 18 Lounge intr-o zi de weekend, ca atunci era aproape gol. Acum, la pranz, in zi de lucru, am gasit un fel de cantina, restaurantul plin, cat e el de mare, si mirosea cam mult a mancare (nu au dat drumul la ventuilatie?), asa ca le-am scazut o jumatate de punct la ambianta, insa 18 Lounge tot foarte bine arata, si in interior, asa cum se vede in poze, ca sa nu mai spun de panorama unica din jur.

18 Lounge arata bine, foarte bine, dar inca si mai bine cand nu e atata lume. Cand am ajuns noi, la 13:30, era plin ochi, insa la plecare, la ora 15, l-am lasat aproape gol, si ne-a placut mai mult cum se vedea.

E un restaurant foarte frumos, deci, insa cu mancarea au o problema. Cu cheful lor, presupun. Au un meniu lung la 18 Lounge, cu tot felul. Noi am luat un Calamar umplut cu branza feta, Somon marinat cu crema de hrean, Caracatita la tigaie cu alge verzi si Ryb eye la gratar cu piure de nasturel.

Cu exceptia faptului ca e prea lung spre a inspira incredere, meniul de la 18 Lounge e atragator, feluri de mancare interesante si variate. Insa mancarea nu a fost atat de buna pe cat te-ai astepta citind un astfel de meniu aparent sofisticat: calamarii reci si branza cam fara gust, somonul rosu cu un gust si miros neobisnuite, foarte pregnante, si cu o lingura mare de inghetata (nu cred ca era sorbetto) care ne-a descumpanit foarte tare, nu i-am gasit locul in acea farfurie oricum am intors-o. Caracatita a fost foarte buna, si algele bune, insa ce era pe langa ele nu. Mai ales ca si aceasta avea un sorbetto care ne-a stricat toata dispozitia – nu foarte mare, oricum, dupa inghetata de pe somon.

Cu vita am avut o problema si mai mare. In primul rand, a venit in niste zeama, care ne-a lasat perplecsi. E clar, cheful de la 18 Lounge nu stie sa faca sosuri, si inovatiile lui cu combinatiile prea indraznete sunt riscante, uneori iese prost, dupa cum s-a vazut. Nu am putut manca toata vita (era o portie mare, trebuie spus!) pentru ca avea un gust neobisnuit. Ne-am dat noi cu parerea si am ajuns la concluzia ca s-ar putea sa fi fost putin fiarta inainte. Insa raspunsul corect a venit de la bucatarie, pana la urma, ne-au spus ca au marinat-o inainte (in bait)! De ce, nu stiu…

Portiile mari la 18 Lounge, s-au straduit sa le prezinte foarte frumos, chiar spectaculos, si am apreciat asta!

Serviciul a fost bun, niste chelneri in forma, fara fite, deschisi si cooperanti. Preturile cam mari, insa si potiile mari, dupa cum am spus.

18 Lounge e, asadar, un restaurant panoramic spectaculos, cu o investitie foarte mare intr-o amenajare de buna calitate. Cred ca pentru asta merg oamenii la 18 Lounge, si mai putin pentru mancarea nu foarte inspirata (cu exceptia corporatistilor cu meniurile lor de pranz, desigur). Poate nu le-ar strica o regandire a conceptului gastronomic, fiindca in rest au chiar tot ce le trebuie… (GB & Gabriel Iovu – mai 2018)

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context…

18 Lounge e un restaurant cunoscut al Bucurestiului, aproape exclusiv datorita frumusetii panoramei care ti se deschide in fata ochilor de acolo, din varful Bucurestiului, de la etalul al 18-lea. Din pacate pentru ei, nu si pentru mancare, fiindca nu am auzit pe nimeni pana acum, dintre cei in a caror judecata gastronomica ma incred, care sa laude mancarea de la 18 Lounge. 18 Lounge ocupa o parte din ultimul etaj al unuia dintre cele doua turnuri de birouri de la Piata Presei Libere, cel din stanga (City Gate South Tower, pe numele lui exact). E un restaurant mare, are o sala lunga cu pereti de sticla pe toata latura turnului, si are o vedere si pe latura cealalta, spre Baneasa si DN1, dar nu e amenajata, au lasat-o ca loc de fumat. Salonul de la 18 Lounge e frumos, foart… (GB aprilie 2017) (citeste tot)

Data actualizarii: 22/04/2020

18 Lounge  - Piata Presei Libere, etajul 18 (City Gate South Tower)

  • constantin :

    Am fost acolo, in data de 10.09.2019, cu sotia si fetita si as dori sa contrazic parerile unora in ceea ce priveste modul de comportare a ospatarilor cu clientii.Experienta noastra a fost foarte placuta, ne-au servit exemplar, au dat dovada de profesionalism, mancarea a fost foarte buna.Cu siguranta o sa revenim in acest local.
    Va multumim!

  • Mihai :

    Am fost in mai multe seri aici si de fiecare data mancarea a fost foarte buna. Vita de argentina tot timpul a fost gatita la un medium-rare fix cum trebuie, deci sunt un pic surprins de nota la mancare. Poate a fost o zi cu ghinion, desi si inconsistenta e o critica de sine statatoare atunci.

    Il recomand prietenilor oricum pentru ca bucatarul vad ca are experimente destul de reusite, portia de foie gras e excelenta si suficienta pentru doua persoana, si cu servirea buna tot timpul iese o seara placuta in oras.

  • Andreea :

    Cred ca glumiți când vorbiți de decor.. arată și in mod cert este foarte ieftin. Acele crenguțe prinse de tavan sunt grotești iar ledurile de pe peretele cu barul îți dau impresia ca ești într-un club de striptease. Într-adevăr priveliștea este minunata dar decorul din interior, părerea mea este o încercare eșuată de a încerca sa imite luxul alegând varianta cea mai ieftină posibila. Cred ca e o încercare a lor de a copia cumva restaurantul din Praga de la hotelul Intercontinental care de asemena este situat la înălțime, însă nu prea le-a ieșit..

    • George Butunoiu :

      Da, asa este, au ornamente de plastic peste tot. Insa mobilierul si ambinta, in general, mi se par in regula pentru contextul cu rooftopul panoramic. GB

  • Ionut :

    Am cinat o data acolo, a fost Ok-ish, nu ne-a displăcut dar nici nu ne-a dat pe spate, nici nu mai știu ce am comandat, țin minte ca vinul a fost cam scump, oricum, ne-am dus pentru priveliște.
    In schimb, recent, fiind de mai multe ori cu treaba in clădire am servit masa de prânz, cred ca 28 de lei: salad bar, supa și un fel principal, ai doua opțiuni, și o băutura la alegere, poate fi chiar o bere sau un pahar de vin. Mâncarea cu gust, suficientă sa te saturi, servire rapida, fără vulcani și focuri de artificii!

  • Dă-i un răspuns lui Andreea Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close