Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și masterclass-uri prin care ne dorim să  încurajăm  oamenii să se lase inspirați și să își dezvolte  pasiunile dar și cunoștințele de bază în cofetărie, bucătărie și chiar manangement, sub îndrumarea instructorilor și lectorilor noștri dar și a unor nume renumite la nivel internațional.

27-28 ianuarie – Tasting Menu Masterclass – Chef Claudio Costea

27 ianuarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dupa amiaza

29 ianuarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dupa amiaza

31 ianuarie – Macarons Class – Pastry Chef Laura Moldovan

5 februarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dimineata

7-8 februarie – Chocolate Valentine’s – Pastry Chef Fabio Nazzari

12-13 februarie – Gastronomica 2.0 – Chef Cezar Munteanu

12 februarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dimineata

15 februarie – Curs Cofetar de Week-end

17 februarie – Curs Specializare Bucatar Sef

24-25 februarie – International Danish & Viennoiserie Program – Pastry Chef Hans Ovando

2-3 martie – Iberico Bread & More – El Panadero Jose Pascual

16-17-18 martie – Inspiration Masterclass – Pastry Chef Frank Haasnoot

1-2 aprilie – Plated Desserts & More – Chef David Vidal

27-29 aprilie – Tarts & Travel Cakes Masterclass – Pastry Chef Tania Nowak

5-6 octombrie – Christmas & New year Luxury cakes and decorations –  Pastry Chef Karim Bourgi

26 – 27 octombrie  – Christmas Special’s Masterclass  – Pastry Chef Hans Ovando

Recomandam tuturor celor care isi doresc o cariera în bucatarie, dar si in cofetarie sau patiserie, sa ne calce pragul pentru a invata ce inseamna profesionalismul.

Te asteptam alaturi de noi sa experimentam “hands on” toate aceste tematici! (Comunicat de presa – Ianuarie 2020)

 

Data actualizarii: 27/01/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close