Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

SĂNĂTATEA ÎN BUCATE: Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase p...

Expoziții virtuale cu tematică gastronomică organizate de gastroart...

Incepand cu 30 martie restaurantul Argentine (Herastrau) se alatura li...

Doar ca nu vor mai fi calde... :( Pentru cei care isi doresc si isi pe...

În lupta împotriva COVID-19, restaurantul bucureștean Red Angus Ste...

Restaurant Industry Coronavirus Timeline It’s amazing how fast th...

Un format aparte de take away propune doamna Evanthia Zisi, grecoaica ...

In urma anuntului facut de autoritati (17 martie), privind suspendarea...

Grupul Inspira Food, jucător important pe piața lanțurilor de resta...

Experienta unica cu duetul de fadisti: Diana Vilarinho si Sergio Silva...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa, din județul Mureș, a încheiat...

Luni, 2 martie, incepand cu ora 10.00, a avut loc deschiderea restaura...

Daca peretii ar putrea vorbi... Se lasa dus de nostalgie patronul u...

Chef Paul Oppenkamp aduce noi combinații inedite în meniul Hard Rock...

Cunoscut pentru stilul sau non-conformist de promovare, lantul Burger ...

Conceptul Cereal Crunch este pregătit de extindere,  în România, d...

Atmosfera relaxata, culori sobre si decoruri interioare somptuoase ...

Surorile Diaconu, care dețin Bistro Guxt, lansează Noeme, un restaur...

Crama MaxiMarc - Unde visele devin vinuri Tradiția cramelor de fam...

De ziua ta, doamna: Concert de dragoste si primavara! Magic Ballroo...

Centrul de Evenimente The President va invita in data de 7 martie 2020...

Valentine's Weekend la Hop Garden Seri speciale, cu muzica live și...

Valentine's Days la Magic Bistro by Hop Garden Magic Bistro by Hop ...

Lansare de carte: "Connaiseur fără ifose", de Cezar Ioan, miercuri 1...

Afiseaza

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și masterclass-uri prin care ne dorim să  încurajăm  oamenii să se lase inspirați și să își dezvolte  pasiunile dar și cunoștințele de bază în cofetărie, bucătărie și chiar manangement, sub îndrumarea instructorilor și lectorilor noștri dar și a unor nume renumite la nivel internațional.

27-28 ianuarie – Tasting Menu Masterclass – Chef Claudio Costea

27 ianuarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dupa amiaza

29 ianuarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dupa amiaza

31 ianuarie – Macarons Class – Pastry Chef Laura Moldovan

5 februarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dimineata

7-8 februarie – Chocolate Valentine’s – Pastry Chef Fabio Nazzari

12-13 februarie – Gastronomica 2.0 – Chef Cezar Munteanu

12 februarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dimineata

15 februarie – Curs Cofetar de Week-end

17 februarie – Curs Specializare Bucatar Sef

24-25 februarie – International Danish & Viennoiserie Program – Pastry Chef Hans Ovando

2-3 martie – Iberico Bread & More – El Panadero Jose Pascual

16-17-18 martie – Inspiration Masterclass – Pastry Chef Frank Haasnoot

1-2 aprilie – Plated Desserts & More – Chef David Vidal

27-29 aprilie – Tarts & Travel Cakes Masterclass – Pastry Chef Tania Nowak

5-6 octombrie – Christmas & New year Luxury cakes and decorations –  Pastry Chef Karim Bourgi

26 – 27 octombrie  – Christmas Special’s Masterclass  – Pastry Chef Hans Ovando

Recomandam tuturor celor care isi doresc o cariera în bucatarie, dar si in cofetarie sau patiserie, sa ne calce pragul pentru a invata ce inseamna profesionalismul.

Te asteptam alaturi de noi sa experimentam “hands on” toate aceste tematici! (Comunicat de presa – Ianuarie 2020)

 

Data actualizarii: 27/01/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.