Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Afiseaza

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și masterclass-uri prin care ne dorim să  încurajăm  oamenii să se lase inspirați și să își dezvolte  pasiunile dar și cunoștințele de bază în cofetărie, bucătărie și chiar manangement, sub îndrumarea instructorilor și lectorilor noștri dar și a unor nume renumite la nivel internațional.

27-28 ianuarie – Tasting Menu Masterclass – Chef Claudio Costea

27 ianuarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dupa amiaza

29 ianuarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dupa amiaza

31 ianuarie – Macarons Class – Pastry Chef Laura Moldovan

5 februarie – Curs de Formare Profesionala Cofetar cu program dimineata

7-8 februarie – Chocolate Valentine’s – Pastry Chef Fabio Nazzari

12-13 februarie – Gastronomica 2.0 – Chef Cezar Munteanu

12 februarie – Curs de Formare Profesionala  Bucatar cu program dimineata

15 februarie – Curs Cofetar de Week-end

17 februarie – Curs Specializare Bucatar Sef

24-25 februarie – International Danish & Viennoiserie Program – Pastry Chef Hans Ovando

2-3 martie – Iberico Bread & More – El Panadero Jose Pascual

16-17-18 martie – Inspiration Masterclass – Pastry Chef Frank Haasnoot

1-2 aprilie – Plated Desserts & More – Chef David Vidal

27-29 aprilie – Tarts & Travel Cakes Masterclass – Pastry Chef Tania Nowak

5-6 octombrie – Christmas & New year Luxury cakes and decorations –  Pastry Chef Karim Bourgi

26 – 27 octombrie  – Christmas Special’s Masterclass  – Pastry Chef Hans Ovando

Recomandam tuturor celor care isi doresc o cariera în bucatarie, dar si in cofetarie sau patiserie, sa ne calce pragul pentru a invata ce inseamna profesionalismul.

Te asteptam alaturi de noi sa experimentam “hands on” toate aceste tematici! (Comunicat de presa – Ianuarie 2020)

 

Data actualizarii: 27/01/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.