Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Afiseaza

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația e pe lista ingredientelor de zi cu zi

Chocottone Ana PanLa 30 de ani de la lansarea pe piață, business-ul 100% românesc Ana Pan e mai fresh ca oricând! Într-o industrie în care lucrurile sunt atât de imprevizibile, într-un an în care situația pandemică globală a înghețat multe afaceri mai mult sau mai puțin cunoscute, Ana Pan a supraviețuit acestui val al incertitudinii și s-a reinventat continuu pentru publicul său.

Pe lângă binecunoscutele produse care fac deliciul clienților, în ultima jumătate de an, Ana Pan a inovat mai mult ca oricând și a venit cu produse speciale, cu gusturi unice, oferind momente de răsfăț pentru orice moment al zilei. Plăcintele sărate care să amintească de vacanțele în Grecia, tortul Caramel, care să ne îndulcească amintindu-ne de aniversările în formulă extinsă, cu familia și prietenii, Chocottone, cozonacul în care crema de ciocolată efectiv dă pe afară, o bucurie pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici, sau Scorțișorul și Pagaia cu fructe, acea „gustare dulce” care poate face pauza de cafea mai savuroasă, sunt doar câteva dintre produsele cu care Ana Pan scrie cu succes povestea business-ului în acest an.

Gust, calitate și prospețime încă din 1990

Viziunea Ana Pan, din 1990 și până astăzi, este de a pune un zâmbet pe fața fiecărui client care ne trece pragul. Ne răsfățăm clienții la propriu cu produse gustoase, uimitoare prin îmbinarea de gusturi inedite, prin calitatea ingredientelor și mai ales prin primirea caldă oferită de colegii noștri din magazinele Ana Pan și Ana Baking Co. Ana Pan a pornit dintr-o mare pasiune pentru tot ce-i românesc, de aceea am păstrat accentul pe tot ce înseamnă gust bun și oferim de 30 de ani clienților noștri preparate după rețete autentice, pe care le creăm manual în laboratorul propriu”, a declarat Alexandra Copos de Prada, Președinte și membru CA Ana Pan.

Inovația, ingredientul surpriză al business-ului Ana Pan

„Provocarea acestui an a fost cu impact dublu pentru noi – am vrut, în ciuda pandemiei, să ne menținem la cele mai înalte standarde pentru clienții noștri, dar să le și oferim surprize, pentru că e anul în care, iată, aniversăm 30 de ani. Ne-am folosit de contextul actual, când suntem limitați din a călători, din a ne întâlni ca-n alți ani cu cei dragi, și am recreat aceste povești prin gust, prin produse inedite. Ne dorim să rămânem actuali, ne place să inovăm și cred că e mai important ca oricând să fim aproape de clienții noștri. Sperăm să ne aleagă și de acum înainte și să se bucure de produsele noastre”, a declarat Roccos Cosmatos, CEO Ana Pan.

Toate noutățile pentru momentele zilnice de răsfăț, alături de produsele care au consacrat Ana Pan în cei 30 de ani, de la băscuțe din aluat pufos cu brânză dulce, ștrudele cu mere și scorțișoară, patiserie cu brânzeturi și unt abia scoasă din cuptor, delicioasele prăjituri ale copilăriei sau gama de ecleruri cu unt, torturi apetisante pentru toate serbările mai mari sau mai mici, cozonaci dolofani umpluți cu de toate și până la pâini din făinuri speciale și semințe nutritive, îi așteaptă pe clienți atât în magazinele Ana Pan, cât și în Ana Baking Co sau online, prin comandă pe site-ul anapan.ro.

Pentru a sărbători aniversarea celor 30 de ani de business 100% românesc alături de clienții care au fost aproape în tot acest timp, echipa Ana Pan va oferi ceva bun din partea casei tuturor clienților care cumpără produse din Ana Pan, pe 30 noiembrie! (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Despre Ana Pan

ANA PAN este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cofetărie, patiserie și panificație din București. Primul magazin a fost fondat în 1990, din pasiunea pentru produse cu gust și din ingrediente naturale de calitate excepțională. De atunci, în magazinele ANA PAN se găsesc cele mai proaspete delicii zilnice dar și produse pentru ocazii speciale. Specialiștii ANA PAN lucrează zilnic cu pasiune și dedicare pentru a crea opere de arta culinară pe care clienții le pot savura alaturi de cei dragi.

ANA Baking Co. este copilul rebel al ANA PAN. Aduce laolalta o varietate delicioasă de produse – dulciuri cosmopolite, patiserie, fresh food gourmet și pâine artizanală, toate într-o atmosferă confortabilă, relaxată și creativă, inspirată un oraș foarte indragit,  New York.

Pentru mai multe detalii, accesați: www.anapan.ro

Shop Ana Pan

Data actualizarii: 26/11/2020