Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Afiseaza

4 Hands Dinner by Chefs Razvan Mangu & Raul Vidican @ Beautyfood Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan Mangu (Muntenia) – Head Chef la Beautyfood si Raul Vidican (Banat) – Head Chef la Roca Bruna, ajutati si de Sous Chef Andrei Rosu (Moldova), si-au propus sa ne poarte intr-un intinerar culinar deosebit, care sa ne aminteasca de copilarie si de preparatele bunicilor si mamelor, dar intr-o lumina inovatoare, cu tehnici  moderne si cu gusturi intrigante.

Evenimentul s-a desfasurat vineri, 25 septembrie incepand cu ora 19.00, la Beautyfood, str. Jean Louis Calderon, nr. 32, Bucuresti.

Meniul degustat a fost alcatuit din:

  • Paine pufoasa facuta in casa cu unt aromatizat
  • Oul (Amouse Bouche)
  • Ravioli cu crema de branza, sos de branza, piure de dovleac copt
  • Alivanca din porumb, crumble de jumari, smantana afumata, galbenus de ou, crema de branza cu marar
  • File de nisetru, varza afumata, sos de storceag cu ulei de marar
  • Limba de vaca, piure de brocoli, salvie prajita si alune de padure
  • Ceafa la gratar cu piure de cartofi cu trufe, ceapa coapta, chutney de prune si demiglace de vin
  • Crema de branza cu pastarnac, bezea, ciocolata alba recristalizata, pana cotta de musetel cu cardamon
  • Salam de biscuiti cu mousse de ciocolata neagra

Preparatele au fost asortate foarte bine cu sortimente de bere artizanala de la Oriel, dar si cu vinuri din gama Dealu’ Negru de la Crama Jelna (Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc). (Daniel Catoi – septembrie 2020)

Beautyfood

A plecat sufletul din Calderon si a venit gustulAm mancat de cel putin doua ori la micul bistrou de pe Calderon, inainte sa fie Beautyfood, si de fiecare data mi-a parut rau dupa timpul pierdut c...

Data actualizarii: 26/09/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close