Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

  • Această valoare ...

30% dintre români au observat schimbări negative privind comportamen...

Cristina Mehedinteanu ne-a povestit in cateva randuri parcursul sau pr...

Villa Vinèa lansează Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé a...

Să-și numească micul bistrou de pește „raionul” a făcut pe mu...

După o perioadă în care industria organizării de evenimente a fost...

S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, ...

Peștele și fructele de mare proaspete ajung la clienți în mai puț...

Alina Petrea, absolventă a școlii de patiserie Ritz Escoffier, din P...

Afiseaza

4 Hands Dinner by Chefs Razvan Mangu & Raul Vidican @ Beautyfood Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan Mangu (Muntenia) – Head Chef la Beautyfood si Raul Vidican (Banat) – Head Chef la Roca Bruna, ajutati si de Sous Chef Andrei Rosu (Moldova), si-au propus sa ne poarte intr-un intinerar culinar deosebit, care sa ne aminteasca de copilarie si de preparatele bunicilor si mamelor, dar intr-o lumina inovatoare, cu tehnici  moderne si cu gusturi intrigante.

Evenimentul s-a desfasurat vineri, 25 septembrie incepand cu ora 19.00, la Beautyfood, str. Jean Louis Calderon, nr. 32, Bucuresti.

Meniul degustat a fost alcatuit din:

  • Paine pufoasa facuta in casa cu unt aromatizat
  • Oul (Amouse Bouche)
  • Ravioli cu crema de branza, sos de branza, piure de dovleac copt
  • Alivanca din porumb, crumble de jumari, smantana afumata, galbenus de ou, crema de branza cu marar
  • File de nisetru, varza afumata, sos de storceag cu ulei de marar
  • Limba de vaca, piure de brocoli, salvie prajita si alune de padure
  • Ceafa la gratar cu piure de cartofi cu trufe, ceapa coapta, chutney de prune si demiglace de vin
  • Crema de branza cu pastarnac, bezea, ciocolata alba recristalizata, pana cotta de musetel cu cardamon
  • Salam de biscuiti cu mousse de ciocolata neagra

Preparatele au fost asortate foarte bine cu sortimente de bere artizanala de la Oriel, dar si cu vinuri din gama Dealu’ Negru de la Crama Jelna (Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc). (Daniel Catoi – septembrie 2020)

Beautyfood

A plecat sufletul din Calderon si a venit gustul Am mancat de cel putin doua ori la micul bistrou de pe Calderon, inainte sa fie Beautyfood, si de fiecare data mi-a parut rau dupa timpul pierdut c...

Data actualizarii: 26/09/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close