Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Afiseaza

4 Hands Dinner by Chefs Razvan Mangu & Raul Vidican @ Beautyfood Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan Mangu (Muntenia) – Head Chef la Beautyfood si Raul Vidican (Banat) – Head Chef la Roca Bruna, ajutati si de Sous Chef Andrei Rosu (Moldova), si-au propus sa ne poarte intr-un intinerar culinar deosebit, care sa ne aminteasca de copilarie si de preparatele bunicilor si mamelor, dar intr-o lumina inovatoare, cu tehnici  moderne si cu gusturi intrigante.

Evenimentul s-a desfasurat vineri, 25 septembrie incepand cu ora 19.00, la Beautyfood, str. Jean Louis Calderon, nr. 32, Bucuresti.

Meniul degustat a fost alcatuit din:

  • Paine pufoasa facuta in casa cu unt aromatizat
  • Oul (Amouse Bouche)
  • Ravioli cu crema de branza, sos de branza, piure de dovleac copt
  • Alivanca din porumb, crumble de jumari, smantana afumata, galbenus de ou, crema de branza cu marar
  • File de nisetru, varza afumata, sos de storceag cu ulei de marar
  • Limba de vaca, piure de brocoli, salvie prajita si alune de padure
  • Ceafa la gratar cu piure de cartofi cu trufe, ceapa coapta, chutney de prune si demiglace de vin
  • Crema de branza cu pastarnac, bezea, ciocolata alba recristalizata, pana cotta de musetel cu cardamon
  • Salam de biscuiti cu mousse de ciocolata neagra

Preparatele au fost asortate foarte bine cu sortimente de bere artizanala de la Oriel, dar si cu vinuri din gama Dealu’ Negru de la Crama Jelna (Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Muscat Ottonel & Sauvignon Blanc). (Daniel Catoi – septembrie 2020)

Beautyfood

A plecat sufletul din Calderon si a venit gustul Am mancat de cel putin doua ori la micul bistrou de pe Calderon, inainte sa fie Beautyfood, si de fiecare data mi-a parut rau dupa timpul pierdut c...

Data actualizarii: 26/09/2020