Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Afiseaza

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat cu un magazin de bricolaj

Iubitorii de cafea se pot bucura de o nouă locație 5 to go! Aceasta este realizată în parteneriat cu Brico Depot și este, de altfel, și prima locație a brandului deschisă în incinta unui magazin de bricolaj. 5 to go-ul se află în Brico Depot Băneasa și va fi deschis zilnic, conform programului de funcționare al magazinului, respectiv de luni până sâmbătă, între 8:00 – 21:00, și duminică, în intervalul 08:00 – 20:00.

Aici, clienții și prietenii 5 to go sunt întâmpinați cu întreaga gamă de produse a lanțului de cafenele, de la cafeaua cu aromă intensă, corpolentă, cremoasă, creată special pentru 5 to go, la cafeaua pentru acasă, siropuri, milk shake-uri, limonadă sau frappe-uri și până la produsele de patiserie, ideale pentru orice moment al zilei.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este o franciză a doi tineri, Robert Daniel Soare și Veronica Mariana Soare, antreprenori hotărâți să pornească pe drumul acestui business împreună cu Radu Savopol și Lucian Bădilă, co-fondatorii 5 to go.

„Suntem, în sufletul nostru, doi tineri care au crezut că pot face mai mult, că pot găsi ceva de care să se agațe și să rămână în țara lor. Și am decis să ne „agățăm” de pasiunea noastră comună – cafeaua.  După multe idei, am decis să ne începem propria afacere. Ne-am așezat la masă și ne-am întrebat: „Ce aduce un zâmbet oamenilor? De ce ai cel mai mult nevoie când îți începi ziua?”. Și răspunsul a apărut clar când am zis „Nu pot să gândesc fără o cafea!”. Și de aici am început să ne interesăm, să degustăm cafele, să căutăm acel mediu prietenos în care nu numai că te bucuri de o cafea bună, dar de unde pleci zâmbind. Acest lucru l-am găsit la 5 to go”, au declarat Robert Daniel și Veronica Mariana Soare, francizații locației 5 to go din Brico Depot Băneasa.

„Ne bucurăm că ne extindem businessul către noi clienți și ajungem, iată, în primul magazin de bricolaj cu cafeaua 5 to go. Sperăm ca reacțiile să fie pozitive și să fim primiți cu aceeași prietenie de către fanii cafelei noastre. Sunt deja stabilite alte deschideri alături de Brico Depot și ne dorim ca în următorii 3 ani să acoperim întreaga lor rețea, de 34 de magazine, prin diverse concepte de business”, a precizat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Locația 5 to go din Brico Depot Băneasa este a 19-a deschisă în 2019, din targetul de 50 stabilit pentru anul în curs. La finalul anului 2018, grupul 5 to go număra 100 de locații și a atins o cifră de afaceri de 5.5 milioane de euro. (Comunicat de presa – iunie 2019)

Despre 5 to go

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari, la câțiva pași de Teatrul Țăndărică. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de locații deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România. Radu Savopol și Lucian Bădilă sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piața HoReCa din România conceptul inovator de preț unic pentru toate produsele comercializate.

Sub sloganul “Smile, there’s coffee!”, 5 to go oferă consumatorilor un spațiu cald și prietenos, unde cafeaua este actorul principal. Cafeaua folosită este una cu o aromă intensă, corpolentă, cremoasă, ce se constituie într-un blend unic, creat special pentru lanțul de cafenele 5 to go. Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a brandului, echipa 5 to go oferă clienților 5 motive principale să revină în una dintre cafenelele din grup: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.

Robert Daniel Soare si Veronica Mariana Soare francizati 5 to go Brico Depot Baneasa

Data actualizarii: 19/06/2019