Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in Delta. Am ancorat la tarmul Herastraului, in plin Bucuresti, ca sa fim mai aproape de voi cu darurile apei: tot felul de pesti, proaspat prinsi in navoade.

Restaurant si cherhana, Ancora imbina rafinamentul localului cosmopolit interbelic cu simplitatea unei nave pe puntea careia visati sa calatoriti. O calatorie gurmanda, desigur, in care atractiile sunt, deopotriva, pestele de Dunare si de Marea Neagra, ca si cel din Mediterana ori din Oceanele lumii… Retetele noastre sunt vechi si noi, clasice si (re)create. Inspirate. Fie ca vorbim despre delicioasele icre, despre zacusti si tartaruri, ori despre saramura, frigarui si bors. Fantezia bucatarului nostru, atmosfera familiala si calitatea servirii sunt ingrediente care nu lipsesc din meniul vostru preferat (marin sau de apa dulce), cu fructe de mare, salate, paste si risotto, cu carne si sosuri mestesugite, desert si bauturi rafinate… Pe buna dreptate, se spune ca o masa la Cherhanaua Ancora nu e doar un triumf al simturilor, ci si un nepretuit act de cultura.

Data actualizarii: 28/08/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close