Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Afiseaza

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in Delta. Am ancorat la tarmul Herastraului, in plin Bucuresti, ca sa fim mai aproape de voi cu darurile apei: tot felul de pesti, proaspat prinsi in navoade.

Restaurant si cherhana, Ancora imbina rafinamentul localului cosmopolit interbelic cu simplitatea unei nave pe puntea careia visati sa calatoriti. O calatorie gurmanda, desigur, in care atractiile sunt, deopotriva, pestele de Dunare si de Marea Neagra, ca si cel din Mediterana ori din Oceanele lumii… Retetele noastre sunt vechi si noi, clasice si (re)create. Inspirate. Fie ca vorbim despre delicioasele icre, despre zacusti si tartaruri, ori despre saramura, frigarui si bors. Fantezia bucatarului nostru, atmosfera familiala si calitatea servirii sunt ingrediente care nu lipsesc din meniul vostru preferat (marin sau de apa dulce), cu fructe de mare, salate, paste si risotto, cu carne si sosuri mestesugite, desert si bauturi rafinate… Pe buna dreptate, se spune ca o masa la Cherhanaua Ancora nu e doar un triumf al simturilor, ci si un nepretuit act de cultura.

Data actualizarii: 28/08/2019