Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Atelier – Descopera Peru: Afla cum poti prepara savurosul „pisco sour”

7  februarie 2018, de la 19:00 la 21:00

Institutul Cervantes, organizeaza miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, un atelier in care vom descoperi, cu ajutorul specialistului Julio López, un savuros cocktail care are la baza o bautura specific peruviana: pisco-ul.

Pe durata celor doua ore ale atelierului, cei interesati vor afla despre diversele varietati de pisco si vor putea incerca sa pregateasca ei insisi un cocktail.

In acelasi timp, vor putea degusta atat pisco sour, cat si trei varietati de gustari peruviene.

Atelierul se va desfasura in limba spaniola, cu traducere consecutiva in limba romana.

Date si orar: miercuri, 7 februarie 2018, (19.00 – 21.00 h)

Loc: Instituto Cervantes Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 38

Pret: 40 lei

Numarmaxim de cursanti: 40

Rezervari de loc prin email la cultbuc@cervantes.es si la tel. 021.210.27.37.

Inscrierea si plata pentru participarea la atelier se va formaliza la Secretariatul de Cursuri al Institutului Cervantes sau prin transfer bancar, in baza datelor din formularul de pre-inscriere care va fi pus la dispozitie dupa rezervarea prealabila a locului prin email.

Data-limita de inscrieri: 6 februarie, ora 18:00

Eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei Peru in Romania. (Comunicat de presa – februarie 2018)


Descubre Perú: taller de pisco sour

7 de febrero de 2018, 19.00 – 21.00 h

Anímate a descubrir el pisco sour de la mano del especialista peruano Julio López.

Organizador: Instituto Cervantes de Bucarest

A través de este taller, los participantes tendrán la oportunidad de preparar y probar el más popular de los cócteles peruanos: el pisco sour.

Fechas y horario: miércoles, 7 de febrero de 2018 (de 19.00 a 21.00 horas)

Lugar: Instituto Cervantes de Bucarest, Bd. Regina Elisabeta 38

Precio: 40 lei

Número de asistentes: Máximo 40 personas

Reservas de plazas: cultbuc@cervantes.es o tel. 021 210 27 37,

Inscripción y pago: Secretaría de Cursos del Instituto Cervantes

Fechas límite de inscripción: 6 de febrero de 2018, a las 18:00 horas

Con el agradecimiento al apoyo brindado por la Embajada del Perú en Rumania.

Afis - atelier de cocktail peruvian

Data actualizarii: 03/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close