Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-WineU...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Afiseaza

Atelier – Descopera Peru: Afla cum poti prepara savurosul „pisco sour”

7  februarie 2018, de la 19:00 la 21:00

Institutul Cervantes, organizeaza miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, un atelier in care vom descoperi, cu ajutorul specialistului Julio López, un savuros cocktail care are la baza o bautura specific peruviana: pisco-ul.

Pe durata celor doua ore ale atelierului, cei interesati vor afla despre diversele varietati de pisco si vor putea incerca sa pregateasca ei insisi un cocktail.

In acelasi timp, vor putea degusta atat pisco sour, cat si trei varietati de gustari peruviene.

Atelierul se va desfasura in limba spaniola, cu traducere consecutiva in limba romana.

Date si orar: miercuri, 7 februarie 2018, (19.00 – 21.00 h)

Loc: Instituto Cervantes Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 38

Pret: 40 lei

Numarmaxim de cursanti: 40

Rezervari de loc prin email la cultbuc@cervantes.es si la tel. 021.210.27.37.

Inscrierea si plata pentru participarea la atelier se va formaliza la Secretariatul de Cursuri al Institutului Cervantes sau prin transfer bancar, in baza datelor din formularul de pre-inscriere care va fi pus la dispozitie dupa rezervarea prealabila a locului prin email.

Data-limita de inscrieri: 6 februarie, ora 18:00

Eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei Peru in Romania. (Comunicat de presa – februarie 2018)


Descubre Perú: taller de pisco sour

7 de febrero de 2018, 19.00 – 21.00 h

Anímate a descubrir el pisco sour de la mano del especialista peruano Julio López.

Organizador: Instituto Cervantes de Bucarest

A través de este taller, los participantes tendrán la oportunidad de preparar y probar el más popular de los cócteles peruanos: el pisco sour.

Fechas y horario: miércoles, 7 de febrero de 2018 (de 19.00 a 21.00 horas)

Lugar: Instituto Cervantes de Bucarest, Bd. Regina Elisabeta 38

Precio: 40 lei

Número de asistentes: Máximo 40 personas

Reservas de plazas: cultbuc@cervantes.es o tel. 021 210 27 37,

Inscripción y pago: Secretaría de Cursos del Instituto Cervantes

Fechas límite de inscripción: 6 de febrero de 2018, a las 18:00 horas

Con el agradecimiento al apoyo brindado por la Embajada del Perú en Rumania.

Afis - atelier de cocktail peruvian

Data actualizarii: 03/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close