Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Atelier – Descopera Peru: Afla cum poti prepara savurosul „pisco sour”

7  februarie 2018, de la 19:00 la 21:00

Institutul Cervantes, organizeaza miercuri, 7 februarie 2018, ora 19:00, un atelier in care vom descoperi, cu ajutorul specialistului Julio López, un savuros cocktail care are la baza o bautura specific peruviana: pisco-ul.

Pe durata celor doua ore ale atelierului, cei interesati vor afla despre diversele varietati de pisco si vor putea incerca sa pregateasca ei insisi un cocktail.

In acelasi timp, vor putea degusta atat pisco sour, cat si trei varietati de gustari peruviene.

Atelierul se va desfasura in limba spaniola, cu traducere consecutiva in limba romana.

Date si orar: miercuri, 7 februarie 2018, (19.00 – 21.00 h)

Loc: Instituto Cervantes Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta 38

Pret: 40 lei

Numarmaxim de cursanti: 40

Rezervari de loc prin email la cultbuc@cervantes.es si la tel. 021.210.27.37.

Inscrierea si plata pentru participarea la atelier se va formaliza la Secretariatul de Cursuri al Institutului Cervantes sau prin transfer bancar, in baza datelor din formularul de pre-inscriere care va fi pus la dispozitie dupa rezervarea prealabila a locului prin email.

Data-limita de inscrieri: 6 februarie, ora 18:00

Eveniment organizat cu sprijinul Ambasadei Peru in Romania. (Comunicat de presa – februarie 2018)


Descubre Perú: taller de pisco sour

7 de febrero de 2018, 19.00 – 21.00 h

Anímate a descubrir el pisco sour de la mano del especialista peruano Julio López.

Organizador: Instituto Cervantes de Bucarest

A través de este taller, los participantes tendrán la oportunidad de preparar y probar el más popular de los cócteles peruanos: el pisco sour.

Fechas y horario: miércoles, 7 de febrero de 2018 (de 19.00 a 21.00 horas)

Lugar: Instituto Cervantes de Bucarest, Bd. Regina Elisabeta 38

Precio: 40 lei

Número de asistentes: Máximo 40 personas

Reservas de plazas: cultbuc@cervantes.es o tel. 021 210 27 37,

Inscripción y pago: Secretaría de Cursos del Instituto Cervantes

Fechas límite de inscripción: 6 de febrero de 2018, a las 18:00 horas

Con el agradecimiento al apoyo brindado por la Embajada del Perú en Rumania.

Afis - atelier de cocktail peruvian

Data actualizarii: 03/02/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close