Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O ferma de produse lactate din New Jersey a realizat ceea ce ar putea fi foarte bine supremul junk food: inghetata de porc.

Desertul dulce-sarat de la fermele Windy Brow din Fredon Township (New Jersey) incorporeaza bucati din carnea prelucrata de porc, cunscuta si sub denumirea de „sunca Taylor” in zona nordica a statului. Pentru a reduce salinitatea carnii, fermierii de la Windy Brow au adaugat, de asemenea, sirop de artar si bucati de paine prajita franceza. Patronul Windy Brow, Jake Hunt, a considerat ca o inghetata integrala din carne de porc, fara gustul secundar dulce, ar fi „gretoasa”.

Inainte de a fi amestecata cu baza de inghetata, sunca Taylor este gatita intr-un cuptor si prajita pentru a se carameliza carnea, apoi este acoperita cu scortisoara si zahar. Fiecare cutie de 2 galoane (7,5 litri) de inghetata va contine in jur de 2,5 kilograme de carne de porc. Aceasta specialitate neobisnuita face parte dintr-o gama de produse denumita: „Numai in Jersey”, care va include si inghetata cu aroma de afine, porumb dulce sau „placinta de rosii”, produse care vor fi disponibile in aceasta vara.

Locuitorii din New Jersey iubesc atat inghetata, cat si sunca Taylor, deci sunt sanse mari ca aceasta combinatie sa aiba un succes urias.

Autor: Greg Morabito

Sursa: aici

Traducere: Daniel Catoi

Inghetata de carne de porc

Data actualizarii: 09/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close