Victor, ospatarul de la Taverna Sarbului; chelner vechi, de meserie si de vocatie, vesel si optimist, te binedispune si doar prin simpla lui prezenta in apropiere. Saritor si grijului, a scris cu pixul pe fiecare cutiuta in care am luat ce a ramas de la masa, „ca sa nu va mai chinuiti sa le deschideti pe fiecare sa vedeti ce e inauntru…”. Si a pus si o semnatura dedesubt, pentru conformitate… 🙂 (GB – mai 2017)
Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...
Articole, stiri, info (1402)
Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...
Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...
Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...
Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...
... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...
Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...
Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...











