Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

Adevarul este ca despre gluten se vorbeste mult in ultima perioada. Si cum sa nu se vorbeasca avand in vedere ca aceasta substanta reprezinta proteina principala din grau, dar si in alte cereale, cum ar fi orzul sau secara? Pai nu stie absolut oricine faptul ca cerealele sunt la baza piramidei nutritionale, cele mai importante alimente dintre toate? Ei, bine, in ciuda acestei credinte, lucrurile nu stau absolut deloc astfel, descoperindu-se in ultima perioada o serie de aspecte care fac din cereale un aliment cu mult mai putin benefic decat se credea. Dar pe tema mai larga referitoare la cereale vom discuta cu alta ocazie.

Referindu-ne strict la gluten, putem observa ca… (citeste mai mult pe MariaMartac.ro)

Data actualizarii: 20/08/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close