Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Beef Room, meniu al chef-ului new yorkez Andres JimenezBeef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care aduce tribut gusturilor simple, dar rafinate si perfect armonizate. In era meniurilor foileton, Beef Room propune un meniu minimalist, creat de chef-ul new yorkez Andres Jimenez, a carui vedeta este steak-ul de vita (Flank Steak). Ea vine insotita de cartofi prajiti, un sos secret si untul Café de Paris, invaluit in peste 30 de condimente. Dincolo de simplitatea retetei se afla, insa, o atentie absoluta la detaliile prepararii si la armonia aromelor, care fac diferenta intr-o o friptura si Friptura la care iti ramane gandul.

Meniul este echilibrat de alte retete clasice, precum Veal Milanese,  care vine insotit de o salata de rosii Heirloom,  ravioli de casa, umputi cu ricotta si ciuperci, Velouté de porumb sau paté de casa, servit cu paine cu nuci si ceapa caramelizata. Meniul contine 3 deserturi alese cu grija tot colectia clasicilor: Peach Melba, Affogato si Chocolate Pot de Crème.

Creatorul meniului a conceput si o formula de asociere a dish-urilor, care face alegerea mai usoara si mai placuta.

Experienta gastronomica este intregita, asa cum se cuvine, de o selectie la sange a celor mai bune vinuri romanesti, dar si de o colectie de bere artizanala, care contine si o aroma creata special pentru Beef Room.

Atmosfera vibranta din Centrul Vechi si de detaliile retro ale restaurantului completeaza aerul de bistro parizian rafinat care invaluie Beef Room. Il gasiti pe strada Doamnei, nr. 12.

Beef Room, meniu al chef-ului new yorkez Andres Jimenez

Data actualizarii: 16/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close