Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Afiseaza

Beef Room, meniu al chef-ului new yorkez Andres JimenezBeef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care aduce tribut gusturilor simple, dar rafinate si perfect armonizate. In era meniurilor foileton, Beef Room propune un meniu minimalist, creat de chef-ul new yorkez Andres Jimenez, a carui vedeta este steak-ul de vita (Flank Steak). Ea vine insotita de cartofi prajiti, un sos secret si untul Café de Paris, invaluit in peste 30 de condimente. Dincolo de simplitatea retetei se afla, insa, o atentie absoluta la detaliile prepararii si la armonia aromelor, care fac diferenta intr-o o friptura si Friptura la care iti ramane gandul.

Meniul este echilibrat de alte retete clasice, precum Veal Milanese,  care vine insotit de o salata de rosii Heirloom,  ravioli de casa, umputi cu ricotta si ciuperci, Velouté de porumb sau paté de casa, servit cu paine cu nuci si ceapa caramelizata. Meniul contine 3 deserturi alese cu grija tot colectia clasicilor: Peach Melba, Affogato si Chocolate Pot de Crème.

Creatorul meniului a conceput si o formula de asociere a dish-urilor, care face alegerea mai usoara si mai placuta.

Experienta gastronomica este intregita, asa cum se cuvine, de o selectie la sange a celor mai bune vinuri romanesti, dar si de o colectie de bere artizanala, care contine si o aroma creata special pentru Beef Room.

Atmosfera vibranta din Centrul Vechi si de detaliile retro ale restaurantului completeaza aerul de bistro parizian rafinat care invaluie Beef Room. Il gasiti pe strada Doamnei, nr. 12.

Beef Room, meniu al chef-ului new yorkez Andres Jimenez

Data actualizarii: 16/09/2018

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.