Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Mircea Matei numit CEO al cramei La...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

Afiseaza
comentarii

Interviu Restocracy cu Chef Nico LontrasA doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2 octombrie in sediul Muzeului National al Literaturii Române (Calea Grivitei nr 64-66, Sector 1)  si va avea ca tema principal dezbaterea despre proiectul initiat la editia precedent: Ziua Nationala a Gastronomie si Vinului.

Sunt asteptati la eveniment specialisti din HoReCa si din domeniile conexe industriei ospitalitatii.

Evenimentul este organizat de catre Chef Nico Lontras (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) si Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprinul Selgros Romania, Serve si Agricola Bacau.

Tema de anul acesta este una extrem de ofertanta si este, in acelasi timp, o consecinta a primei editii a Congresului, unde s-a adoptat “Manifestul pentru gastronomia si vinurile din România” si unde s-a cerut declararea unei Zile Nationale a Gastronomiei si Vinurilor din România: “Avem o Zi a Gastronomiei – ce facem cu ea?”. Vor avea loc:

– prezentari de metode concrete de valorificare economica superioara a produselor traditionale (din strainatate dar si de la noi din tara);

– exemple si studii de caz de branding care aduce plusvaloare;

– prezentari de literatura si media de specialitate;

– dezbateri, schimburi de idei.


Pentru parteneriate, oferte expozanti si alte detalii va stam la dispozitie:

Cezar Ioan / cezar@vinul.ro / 0722365008

Cosmin Dragomir / cosmin.dragomir@gastroart.ro / 0754951616

Data actualizarii: 27/09/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close