Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Afiseaza

Interviu Restocracy cu Chef Nico LontrasA doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2 octombrie in sediul Muzeului National al Literaturii Române (Calea Grivitei nr 64-66, Sector 1)  si va avea ca tema principal dezbaterea despre proiectul initiat la editia precedent: Ziua Nationala a Gastronomie si Vinului.

Sunt asteptati la eveniment specialisti din HoReCa si din domeniile conexe industriei ospitalitatii.

Evenimentul este organizat de catre Chef Nico Lontras (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) si Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprinul Selgros Romania, Serve si Agricola Bacau.

Tema de anul acesta este una extrem de ofertanta si este, in acelasi timp, o consecinta a primei editii a Congresului, unde s-a adoptat “Manifestul pentru gastronomia si vinurile din România” si unde s-a cerut declararea unei Zile Nationale a Gastronomiei si Vinurilor din România: “Avem o Zi a Gastronomiei – ce facem cu ea?”. Vor avea loc:

– prezentari de metode concrete de valorificare economica superioara a produselor traditionale (din strainatate dar si de la noi din tara);

– exemple si studii de caz de branding care aduce plusvaloare;

– prezentari de literatura si media de specialitate;

– dezbateri, schimburi de idei.


Pentru parteneriate, oferte expozanti si alte detalii va stam la dispozitie:

Cezar Ioan / cezar@vinul.ro / 0722365008

Cosmin Dragomir / cosmin.dragomir@gastroart.ro / 0754951616

Data actualizarii: 27/09/2018