A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2 octombrie in sediul Muzeului National al Literaturii Române (Calea Grivitei nr 64-66, Sector 1) si va avea ca tema principal dezbaterea despre proiectul initiat la editia precedent: Ziua Nationala a Gastronomie si Vinului.
Sunt asteptati la eveniment specialisti din HoReCa si din domeniile conexe industriei ospitalitatii.
Evenimentul este organizat de catre Chef Nico Lontras (Rare Food Services), Cezar Ioan (vinul.ro) si Cosmin Dragomir (gastroart.ro) cu sprinul Selgros Romania, Serve si Agricola Bacau.
Tema de anul acesta este una extrem de ofertanta si este, in acelasi timp, o consecinta a primei editii a Congresului, unde s-a adoptat “Manifestul pentru gastronomia si vinurile din România” si unde s-a cerut declararea unei Zile Nationale a Gastronomiei si Vinurilor din România: “Avem o Zi a Gastronomiei – ce facem cu ea?”. Vor avea loc:
– prezentari de metode concrete de valorificare economica superioara a produselor traditionale (din strainatate dar si de la noi din tara);
– exemple si studii de caz de branding care aduce plusvaloare;
– prezentari de literatura si media de specialitate;
– dezbateri, schimburi de idei.
Pentru parteneriate, oferte expozanti si alte detalii va stam la dispozitie:
Cezar Ioan / cezar@vinul.ro / 0722365008
Cosmin Dragomir / cosmin.dragomir@gastroart.ro / 0754951616