Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca

Ora Experience propune modelul unui restaurant galerie de artă, destinat deopotrivă iubitorilor de artă și celor mai pretențioși gurmanzi. Conceptul este ideea omului de afaceri Bogdan Cervenschi și a lui Chef Manos Athanasopoulos, un grec care a lucrat ca chef în cele mai în vogă restaurante din Mykonos. Bogdan Cervenschi este cunoscut ca autor al mai multor idei de business printre care clubul Mad House, Cabaret, The Gang, restaurantele Ad Hoc, Ză Lokal, Ad Hoc at Kazeboo Beach, Malvensky, Cărți Dulciuri și Flori, Dulce cu Dor și Urbanik Models.

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o capacitate de 35 de locuri și este deschis între orele 12:00 și 23:00. Investiția inițială a fost de 150.000 de euro și se estimează o cifră de afaceri de aproape 400.000 de euro pentru 2019.

Periodic, la Ora Experience vor fi organizate vernisaje de artă, iar operele expuse vor putea fi admirate de clienții restaurantului în fiecare seară. Tot opere de artă sunt și platingurile, care îmbină stiluri culinare din mai multe bucătării: americană, mexicană și peruană, cu influențe din bucătăria asiatică, oferind savoare și creând noi și noi gusturi. Acesta este, de altfel, ultimul trend gastronomic întâlnit în cele mai în vogă restaurante din lume.

Restaurantul Ora Experience este un loc unic în peisajul culinar românesc, are zece angajați, un chef grec care a lucrat în restaurante cu stele Michelin în Atena și Mykonos și se adresează unui public cu venituri medii și medii plus, educat, iubitor de artă și gurmand. În meniu sunt preparate precum Bao Buns, Flambed, Tuna Tataki, Ceviche sau Tacos. Bonul mediu este de 100 de lei.

Chef Manos Atanasoupulos este celebru pentru felul în care îmbină stiluri din marile bucătării ale lumii și-i oferă preparatului savoare, combinând ingrediente pentru a crea noi gusturi. În restaurantele din Mykonos, Chef Manos a pregătit dishuri pentru staruri hollywodiene precum Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, Robert de Niro sau modelele Victoria’s Secrets. La București, chef Manos și-a propus să restaureze conceptul de restaurant și să facă din art-restaurantul Ora Experience un loc unic în peisajul culinar românesc.

Industria HoReCa din România depășește în acest moment 30.000 de restaurante care activează pe o piață de 7 miliarde de lei.

 

Data actualizarii: 31/01/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close