Diverse prezentari si autoportrete ale restaurantelor, alte articole folosite in aceste prezentari

Ord. dupa

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of contra...

Deschiderea oficala a terasei Aperitivo by Isoletta, de pe 12 iulie 2018, o...

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucatariei traditionale romane...

Beef Room intra in taboul gastronomic al Bucurestiului cu un meniu care adu...

Conceptul de bucatarie latino-americana a venit din partea bucatarului nost...

Brasserie 41, tentatia momentului! Daca esti in trecere pe soseaua Erou Ian...

CAJU: Casual Dining Mediterranean Cuisine with North African touch The B...

O adevarata legenda vie, Caru' cu Bere este una dintre cele mai vechi berar...

Proiectat initial pentru a servi ca pavilion grandioasei Expozitii de la Pa...

Restaurantul CASA Hirscher a fost infiintat in anul 2004 de catre doi asoci...

Casa Ungurească din Brașov: Născut la sfâ...

Cherhanaua Ancora din Herastrau: Nu, nu ne gasiti la Mare; nici macar in De...

Chez Marie Garden este un restaurant bucurestean situat in imediata apropie...

Bine ati venit la Coliba Haiducilor! Un loc unde intr-o atmosfera fe...

Istoria scrisa a Domeniului Manasia incepe in 1640, cand Draghici Cantacuzi...

Doripesco, delta din Carpați... Continuând activitatea fostei Intrep...

Courtyard by Marriot Bucharest Floreasca este un hotel de 4 stele aflat...

Pine Restaurant & Terrace Pasiunea pentru gustul bun ne-a inspir...

Povestea Diplomat Suntem in luna martie a anului 1922. Ziua a 7-a. D...

Familia Ishii, gazdele noastre: Domnul Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei...

DonCafe Brasserie Dorobanti: In Piata Dorobantilor am deschis Brasseria Don...

Restaurantul Exile din Piata Dorobantilor, in viziunea lui Romica Oprea

Originea sărbătorii Ferrragosto își are rădăcinile în Roma antică, ...

Fior di Latte Simţurile sunt în alertă. Mirosul de lapte şi vanilie,...

Forever Young Restaurant – O pasiune sub amprenta timpului! “Din drago...

Restaurantul Four Seasons Dorobanti Four Seasons Dorobanti este noua loc...

Istoricul business-ului: cum a pornit totul si evolutia in ani George’...

Bistro GUXT și-a schimbat acționariatul! Restaurantul Bistro GUXT a fo...

Hanurile Berarilor La Hanu' Berarilor patrunzi in atmosfera interbelica ...

Hanu' Berarilor Interbelic, Casa Soare La Hanu' Berarilor patrunzi in at...

Hanu' lui Manuc Este cel mai vechi loc de petrecere din tot Bucurestiul ...

Locanta gastronomico-literara Jaristea Cei ce mai au inca amintirea Arno...

Top Cuisine by Joseph Hadad Joseph is that special place where you alw...

Joseph Hadad's menus: Mediterranean Cuisine with North African touch J...

Kera Calita, doamna Aurora Nicolau Se stie din legendele transmise d...

La Bottega del Tartufo, magazin de trufe si bacanie cu delicatese in Piata ...

Din 22 februarie 2019, La Bottega del Tartufo si pasta bar-ul Pasterra s-au...

Amplasat in Bucuresti, in cartierul istoric Cotroceni, pe strada Carol Davi...

Le Blanc este un restaurant nou în sectorul 6 din Bucureşti, capacitate 1...

POVESTEA NOASTRA Mahalaua Caramidarilor din Bucuresti este atestata docu...

Vedete si clienti ce veneau o data la Marul de Aur, presa si artisti de ren...

Meniul de fast-food al lui Chef Nicolai Tand la Nicolai, bistroul sau cu au...

Miguel Rocha Vieira, a Michelin star chef in Bucharest Miguel Rocha’...

"The flavours of perfection" Moudy's Kitchen este un restaurant nou, con...

Mozzafiato - Ristorante & Bar Relaxati-va intr-o experienta traditio...

Eu mi-am dorit un restaurant în inima Brașovului încă de când am p...

AROME A LA NIKOS! Toți cei ce au pășit pe malul mării Egee, s-au în...

O cină ungurească pentru GB, la poalele Tâmpei, la doamna Maria Dragomir...

Brigada nevazuta de la Jaristea - Cei trei farmazoni ai cuhniei  A sosi...

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca Ora ...

Afiseaza

Ora Experience, restaurantul galerie de artă de pe Calea Floreasca

Ora Experience propune modelul unui restaurant galerie de artă, destinat deopotrivă iubitorilor de artă și celor mai pretențioși gurmanzi. Conceptul este ideea omului de afaceri Bogdan Cervenschi și a lui Chef Manos Athanasopoulos, un grec care a lucrat ca chef în cele mai în vogă restaurante din Mykonos. Bogdan Cervenschi este cunoscut ca autor al mai multor idei de business printre care clubul Mad House, Cabaret, The Gang, restaurantele Ad Hoc, Ză Lokal, Ad Hoc at Kazeboo Beach, Malvensky, Cărți Dulciuri și Flori, Dulce cu Dor și Urbanik Models.

Situat pe Calea Floreasca 70-72, restaurantul Ora Experience are o capacitate de 35 de locuri și este deschis între orele 12:00 și 23:00. Investiția inițială a fost de 150.000 de euro și se estimează o cifră de afaceri de aproape 400.000 de euro pentru 2019.

Periodic, la Ora Experience vor fi organizate vernisaje de artă, iar operele expuse vor putea fi admirate de clienții restaurantului în fiecare seară. Tot opere de artă sunt și platingurile, care îmbină stiluri culinare din mai multe bucătării: americană, mexicană și peruană, cu influențe din bucătăria asiatică, oferind savoare și creând noi și noi gusturi. Acesta este, de altfel, ultimul trend gastronomic întâlnit în cele mai în vogă restaurante din lume.

Restaurantul Ora Experience este un loc unic în peisajul culinar românesc, are zece angajați, un chef grec care a lucrat în restaurante cu stele Michelin în Atena și Mykonos și se adresează unui public cu venituri medii și medii plus, educat, iubitor de artă și gurmand. În meniu sunt preparate precum Bao Buns, Flambed, Tuna Tataki, Ceviche sau Tacos. Bonul mediu este de 100 de lei.

Chef Manos Atanasoupulos este celebru pentru felul în care îmbină stiluri din marile bucătării ale lumii și-i oferă preparatului savoare, combinând ingrediente pentru a crea noi gusturi. În restaurantele din Mykonos, Chef Manos a pregătit dishuri pentru staruri hollywodiene precum Leonardo DiCaprio, Angelina Jolie, Robert de Niro sau modelele Victoria’s Secrets. La București, chef Manos și-a propus să restaureze conceptul de restaurant și să facă din art-restaurantul Ora Experience un loc unic în peisajul culinar românesc.

Industria HoReCa din România depășește în acest moment 30.000 de restaurante care activează pe o piață de 7 miliarde de lei.

 

Data actualizarii: 31/01/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close