Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

The Artist, restaurantul cu bucatarie fina al lui Paul OppenkampGastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile principale ale celei de-a doua ediții FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc pe 7 iunie la Radisson Blu Hotel din București, reunind chefi, proprietari și manageri de restaurante reprezentative, proprietari și manageri de hoteluri, brand ambassadors, companii cu soluții pentru industria ospitalității.

Din programul sesiunii Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare:

Chef Pascal Steffen a primit prima stea Michelin în februarie 2019, iar anul trecut Gault & Millau l-a premiat cu „Discovery of the year“. Este Head Chef al Restaurantului Roots din Basel, Elveția.

Chef Claude-Emmanuel Robin a primit prima stea Michelin în ianuarie 2019. Este Head Chef și proprietar al Restaurantului L’Allée des Vignes din Cajarc, Franța.

Chef Alex Petricean a primit distincția Cheful Anului 2018 by Gault & Millau România. Este Head Chef & Owner al Restaurantului NOUA din București.

Chef Bogdan Alexandrescu este creator de concepte culinare și a studiat la l’Ecole Pratique des Hautes Etudes du Goût din Paris. Semnează meniul Restaurantului Ibrik, care a fost recent  inclus de către Revista Vogue topul primelor cinci restaurante din Paris.

Sesiunea va fi moderată de Chef Cezar Munteanu.

Chef Alex Petricean, Speaker FORO 2019, despre reputație și despre NOUA sa provocare:

„Titulatura de Chef al Anului a venit cu foarte multă modestie, prețuire și, în sfârșit, cu dramul de încredere arătat față de munca mea, încredere de care aveam mare nevoie pentru că eram într-un moment de nesiguranță în care nu știam dacă drumul pe care l-am ales a fost cel bun. Atunci am simțit că toate sacrificiile pe care le-am făcut au meritat, ba chiar mai mult au pus bazele gastronomiei românești moderne. Nu am avut timp însă să mă bucur prea mult pentru că, odată cu premiul, au venit și presiunea, așteptările și verificările periodice din partea breslei. Cu toții au fost curioși să-mi vadă munca și dornici să o critice. Totuși, mult mai multă lume a intrat fără prejudecăți în restaurant pregătită să îmbrățișeze mai ușor mâncarea și stilul Chef-ului. În sfârșit, lumea a înțeles că atunci când bucătarul a fost acreditat, mai ales de un for internațional, trebuie să încerce să înțeleagă maniera lui de exprimare gastronomică și să vină să mănânce din mâna lui. Acesta a reprezentat abia începutul și este minunat că mai avem atât de multe de trăit și de văzut în lumea bucătăriei românești.

NOUA. bucătărie românească este de fapt manifesto-ul pe care am început să-l promovez ușor încă din 2015, concept ce acum a luat viață într-un restaurant care înglobează toată experiența, gândurile și priceperea mea în legătura cu ceea ce înseamnă modernismul din bucătăria românească. NOUA poate fi descrisă ca un studiu gastronomic românesc, al ingredientelor de pe acest pământ, dar și al istoriei culinare cu care România s-a confruntat de-a lungul sutelor de ani, transpusă într-o manieră internațională, privind și trăgând cu ochiul către alte culturi interesante ale lumii.” (Comunicat de presa – mai 2019)

Chef Thomas Bühner Restaurant La Vie Osnabrück 3 stele Michelin

Chef Thomas Bühner Restaurant La Vie Osnabrück 3 stele Michelin

În imagine: FORO 2018, Chef Thomas Bühner, Restaurant La Vie, Osnabrück, 3 stele Michelin.

Agenda preliminară și lista speakerilor FORO 2019 pe www.foro.com.ro

Detalii despre modalitățile de participare și înscrieri la adresa de email foro@borocommunication.ro.

FORO este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION – Premiul de Excelență Romanian PR Award 2018, Categoria Evenimente.

Data actualizarii: 20/05/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close