Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din programul Bucharest Degustation Tour. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

Tartar de Ton Rosu / Red Tuna Tartar
 Ton rosu cu mousse de avocado, ulei de susan si emulsie de ardei iute
Red tuna, avocado mousse, sesame oil and red chili pepper cream

St. Jacques / Scallops
Pregatite la gratar, servite cu piure de mazare si maioneza picanta
Grilled and served with green peas mousse and spicy mayonnaise

Bisque de Homar / Lobster Bisque
Supa crema cu homar, legume si condimente Mediteraneene, cruton aromat si spuma de lapte
Cream soup with lobster, vegetables and Mediterranean spices, perfumed crouton and milk foam

Riesling Markus Molitor Haus Klosterberg Alc 10.5% – Mosel, Germany

Creveti in Sos de Unt / Prawns in Butter Sauce
Faimoasa noastra reteta de creveti trasi la tigaie cu sos de unt si usturoi
Our famous recipe of pan-fried prawns with butter sauce and garlic

White Biblia Chora, IGP ALC 13.5% – Drama, Macedonia de Est

Cracatita in Stil Mediteraneean / Mediterranean Style Octopus
Caracatita la gratar cu ulei de masline extravirgin infuzat cu usturoi, ceapa condimentata si cartofi aurii trasi in tigaie
Grilled octopus with extravirgin olive oil infused with garlic, spiced red onion and pan-fried golden potatoes

File de Lup de Mare / Seabass File
Pregatit la gratar, servit cu piure de pastarnac si sparanghel verde
Grilled, served with creamy parsnip puree and asparagus

Aligote Caii de la Letea Editie Limitata DOC-CMD Alc 13,5% – Sarica Niculitel

Creme Brulee
Creme brûlée cu vanilie Bourbon
Velvety custard cream with Bourbon vanilla

Galaktoboureko
Placinta greceasca cu o umplutura fina si cremoasa din lapte si gris, indulcit cu miere si sirop de portocale
Greek pie with a delicate filling made of milk and semolina, sweetened with orange syrup 

Moscato d’Asti NIVOLE DOCG – Piemonte

Water and coffee are included / Apa şi cafeaua sunt incluse

Preţ meniu  / Menu price: 300 lei
Wine pairing: 120 lei

Chef Petros Tzogkidis

Mesogios Fish and Seafood Restaurant

Meniul de degustare Restocracy 2019 de la Mesogios Fish & Seafood
Pestii si fructele de mare din galantarul Mesogios
Casa Mesogios Fish & Seafood din cartierul Primaverii

 

Data actualizarii: 04/01/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close