Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turistica de renume (regiunea viticola Bourgogne Franta), angajeaza o familie de romani ca bucatar si camerista. Mini-hotelul are 7 camere si 2 saloane de receptie si organizeaza preponderent evenimente corporate, de afaceri.

Hotelul a avut pana de curand ca angajati un astfel de cuplu de romani. In toata aceasta perioada sotul s-a ocupat de bucatarie si sotia de menajul zilnic al camerelor si servirea in restaurant. Proprietara doreste sa continue in aceeasi formula.

Bucatarul va pregati mesele (max. 14 portii la pranz si seara, max. 16 la micul dejun, cu capacitatea maxima atinsa in weekend si in sezonul cald). Cand programul este incarcat, se face apel la personal extern, 1-3 persoane. Meniurile pot fi adaptate in functie de profilul bucatarului. Bucatarie este bine echipata, la nivelul exidentelor UE. Proprietara se ocupa de managementul general, marketing, cumparaturi, administratie, bar.

Se ofera salarii si avantaje la nivelul pietei locale din Franta, locuinta si masa, folosirea masinii de serviciu. In cazul unui angajament pe termen lung, e prevazuta transferarea treptata a responsabilitatilor de management de la proprietara catre noul cuplu angajat.

Noii angajati trebuie sa aiba cunostinte de franceza sau engleza care sa le permita sa se inteleaga cu proprietara si cu clientii, urmand sa si le perfectioneze pe parcurs in ritm accelerat.

Va rog sa trimiteti un CV detaliat in engleza sau in franceza pe adresa noastra de e-mail: redactia@restocracy.ro, in care sa fie precizate si cerintele.

Dijon, Bourgogne France

Data actualizarii: 03/11/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close