Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Dragoș Panait lansează, agenția de consultanță dedicată în excl...

Restaurantul cu specific romanesc La Cocosatu’ a deschis al doilea l...

Ambra vă invită la un concert savuros, plin de pasiune și de voioș...

Cofetari cu Spirit de Artist – ediția 2019 Zexe Braserie continu...

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

Afiseaza

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turistica de renume (regiunea viticola Bourgogne Franta), angajeaza o familie de romani ca bucatar si camerista. Mini-hotelul are 7 camere si 2 saloane de receptie si organizeaza preponderent evenimente corporate, de afaceri.

Hotelul a avut pana de curand ca angajati un astfel de cuplu de romani. In toata aceasta perioada sotul s-a ocupat de bucatarie si sotia de menajul zilnic al camerelor si servirea in restaurant. Proprietara doreste sa continue in aceeasi formula.

Bucatarul va pregati mesele (max. 14 portii la pranz si seara, max. 16 la micul dejun, cu capacitatea maxima atinsa in weekend si in sezonul cald). Cand programul este incarcat, se face apel la personal extern, 1-3 persoane. Meniurile pot fi adaptate in functie de profilul bucatarului. Bucatarie este bine echipata, la nivelul exidentelor UE. Proprietara se ocupa de managementul general, marketing, cumparaturi, administratie, bar.

Se ofera salarii si avantaje la nivelul pietei locale din Franta, locuinta si masa, folosirea masinii de serviciu. In cazul unui angajament pe termen lung, e prevazuta transferarea treptata a responsabilitatilor de management de la proprietara catre noul cuplu angajat.

Noii angajati trebuie sa aiba cunostinte de franceza sau engleza care sa le permita sa se inteleaga cu proprietara si cu clientii, urmand sa si le perfectioneze pe parcurs in ritm accelerat.

Va rog sa trimiteti un CV detaliat in engleza sau in franceza pe adresa noastra de e-mail: redactia@restocracy.ro, in care sa fie precizate si cerintele.

Dijon, Bourgogne France

Data actualizarii: 03/11/2019

anunt-de-angajare-bucatar-in-franta-in-bourgogne-restocracy