Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Vineri, 24 ianuarie, bistroul La Tartine, din cartierul bucurestean Co...

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

Afiseaza

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turistica de renume (regiunea viticola Bourgogne Franta), angajeaza o familie de romani ca bucatar si camerista. Mini-hotelul are 7 camere si 2 saloane de receptie si organizeaza preponderent evenimente corporate, de afaceri.

Hotelul a avut pana de curand ca angajati un astfel de cuplu de romani. In toata aceasta perioada sotul s-a ocupat de bucatarie si sotia de menajul zilnic al camerelor si servirea in restaurant. Proprietara doreste sa continue in aceeasi formula.

Bucatarul va pregati mesele (max. 14 portii la pranz si seara, max. 16 la micul dejun, cu capacitatea maxima atinsa in weekend si in sezonul cald). Cand programul este incarcat, se face apel la personal extern, 1-3 persoane. Meniurile pot fi adaptate in functie de profilul bucatarului. Bucatarie este bine echipata, la nivelul exidentelor UE. Proprietara se ocupa de managementul general, marketing, cumparaturi, administratie, bar.

Se ofera salarii si avantaje la nivelul pietei locale din Franta, locuinta si masa, folosirea masinii de serviciu. In cazul unui angajament pe termen lung, e prevazuta transferarea treptata a responsabilitatilor de management de la proprietara catre noul cuplu angajat.

Noii angajati trebuie sa aiba cunostinte de franceza sau engleza care sa le permita sa se inteleaga cu proprietara si cu clientii, urmand sa si le perfectioneze pe parcurs in ritm accelerat.

Va rog sa trimiteti un CV detaliat in engleza sau in franceza pe adresa noastra de e-mail: redactia@restocracy.ro, in care sa fie precizate si cerintele.

Dijon, Bourgogne France

Data actualizarii: 03/11/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.