Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Mircea Matei numit CEO al cramei La...

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

Afiseaza
comentarii

Storceag la Restaurant Herastrau

Storceag la Restaurant Herastrau (chef Cezar Alonso Velasquez Baez)

Am fost la restaurantul Herastrau cu prietenul meu George Caval, un mare specialist in tot ce inseamna peste si fructe de mare. Despre storceagul lui Cezar Alonso a spus ca e cel mai bun pe care l-a mancat vreodata in Bucuresti, ca e exact asa cum il stie el din Delta si cum ar trebui sa fie, intr-adevar, cu sturioni adevarati… “Storceagul nostru este facut respectand o reteta lipoveneasca invatat de chef-ul nostru Cesar Alonso de la un chef lipovean. L-am adaugat in meniul nostru de jumatate de an si in aceasta perioada a fost unul dintre cele mai apreciate preparate din categoria Supe/Ciorbe. Pentru storceag folosim nisetru si acrim cu otet. Probabil secretul popularitatii storceagului nostru este simplitatea retetei, ingredientele proaspete si calitatea constanta a produsului.” (noiembrie 2019)

Pret meniu: 22 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close