Am fost la restaurantul Herastrau cu prietenul meu George Caval, un mare specialist in tot ce inseamna peste si fructe de mare. Despre storceagul lui Cezar Alonso a spus ca e cel mai bun pe care l-a mancat vreodata in Bucuresti, ca e exact asa cum il stie el din Delta si cum ar trebui sa fie, intr-adevar, cu sturioni adevarati… “Storceagul nostru este facut respectand o reteta lipoveneasca invatat de chef-ul nostru Cesar Alonso de la un chef lipovean. L-am adaugat in meniul nostru de jumatate de an si in aceasta perioada a fost unul dintre cele mai apreciate preparate din categoria Supe/Ciorbe. Pentru storceag folosim nisetru si acrim cu otet. Probabil secretul popularitatii storceagului nostru este simplitatea retetei, ingredientele proaspete si calitatea constanta a produsului.” (noiembrie 2019)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.