Lista restaurantelor, bistrourilor, cafenelelor si altor localuri din Parcul Herastrau

Ord. dupa

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

Beraria H: un business genial construit, o capodopera logistica. Be...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

Cherhanaua Ancora, ca sa vedeti cate se pot face din niste pesti... ...

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Com...

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il num...

Il Calcio Ristorante - Un restaurant care rezista cu luxul unei genera...

Il Locale -  Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o per...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu ...

It Cucina: oare ce or fi vrut sa spuna cu “our Michelin star chef”...

La Brasserie, un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, ...

La Ceaunu Crapat este un restaurant romanesc situat in parcul Herastra...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Sa multumeasca de o mie de ori Marelui Lac! Cred ca sunt aceiasi ca...

Atentie, Meadows, acela e un loc fara noroc! Abia ne-am asezat la m...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Pescarus nu e genul meu de restaurant, insa nu pot sa nu-i felicit! ...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

Trattoria Il Calcio H, cea mai proasta mancare dintre multele lor rest...

Zaar este un local multicuisine, situat in parcul Herastrau din Capita...

Afiseaza

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau

Chef Cezar Alonso Velasquez BaezComplexul Herastrau are un restaurant imens, intra peste doua mii de petrecareti acolo. E bine intretinut, ingrijit, desi cu luxul altor timpuri. In ceea ce priveste mancarea, insa, Restaurantul Herastrau a fost multi ani in coada listei cu vecinii lui. Am auzit ca au decis sa schimbe lucrurile, si am mai revenit de cateva ori ca sa vad daca se si intampla.

Au adus de cateva luni un chef nou, pe chilianul Cezar Alonso Velasquez Baez, care a lucrat in restaurante mari, cunoscute si de sucecs. Chef Cezar a ales politica pasilor marunti. A imbunatatit ce s-a putut la meniurile existente, un fel de bucatarie nedefinita, ceva multicuisine cu de toate: si bucatarie urbana romaneasca, si italiana populara si ce s-a mai nimerit in mintea celor care au fost inainte. Si prezentarea e mai ingrijita acum, in genul marilor restaurante de pe vremuri. Pentru cei obisnuiti mai ales cu moda mai minimalista a vremurilor de azi, un scenariu de felul celui de la Herastrau poate sa fie chiar foarte interesant.

Noi am luat un storceag adevarat de morun, foarte bun, coaste de porc cu varza, foarte bune si ele, o vanata vegetariana umpluta, un curcan si un tartar de ton care au fost asa si asa, la fel si desertul de la sfarsit, o savarina. Prezentarea foarte buna, portiile mari, preturi moderate, serviciul bun, eficient.

Chef Cezar Alonso Velasquez Baez va face schimbari treptate in meniu in perioada urmatoare. Nu stim inca in ce fel, in ce directie, cat de radicale si cat de rapide. Clar este ca Restaurantul Herastrau e decis sa-si recastige o pozitionare la care pot ajunge daca chiar vor sa faca asta. Directia pare potrivita, primii pasi se vad. Noi le dorim succes! (GB – noiembrie 2019)

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau…

Am revenit la Complexul Herastrau dupa un an, mi s-a parut ca-l vad schimbat in bine din toate punctele de vedere, de la renovari la saloanele interioare si pana la cele trei terase, cea din curtea interioara, cea de pe malul lacului si cea de pe ponton, chiar pe lac. Mi-au dat voie sa fac poze acum, spre diferenta de anul trecut, si descrierea e mult mai clara in acest fel vizual, desigur. Au multe saloane la Complexul Herastrau, e imens, incap acolo mii de oameni daca ocupa toate spatiile din interior si de pe terase. Pot face doua sau trei nunti deodata, fara indoiala.

Meniul pare sa fie acelasi, totusi, facut de cineva ramas cu totul si cu totul in urma vremurilor. Mi-au spus ca au adus acum alt chef si ca din toamna vor fi schimbari semnificative. Mi-e greu sa cred, daca patronii aceia au lasat lucrurile sa mearga astfel atatia ani, desi aveau toate resursele la indemana ca sa faca un restaurant cu adevarat bun si serios din Complexul Herastrau, si nu Cenusareasa parcului. Dar sa asteptam si sa vedem, mai stii… Eu am luat (citeste tot)

Bucataria de la Restaurant Herastrau, Chef Cezar Alonso Velasquez Baez
Chef Cezar Alonso Velasquez Baez

Chef Cezar Alonso Velasquez Baez

Saloanele Restaurantului Herastrau
Terasele Restaurantului Herastrau

 

Pescarus, iunie 2017

Unul dintre marile restaurante turistice ale Bucurestiului Pescarus e un mare restaurant al parcului Herastrau, insa din partea cu bulevardul Aviatorilor, unde se termina si incepe bulevardul Beij...

Probabil cel mai prost restaurant din Parcul Herastrau

Nu am fost chiar la toate restaurantele din Parcul Herastrau, mai sunt cateva la care nu am ajuns inca. Pana acum credeam ca La Fattoria, Il Calcio sau Complex Herastrau sunt cele mai modeste, ca sa o...

Mc Moni’s

Unul dintre ultimii aparatori ai gloriei apuse a marilor restaurante comuniste Cine mergea des la restaurant acum un sfert de secol, imediat dupa Revolutie, stie cat de faimos era Mc Moni's, din Co...

Pescarus

Pescarus nu e genul meu de restaurant, insa nu pot sa nu-i felicit! Am revenit de cateva ori, e la fel. Nici nu ma asteptam la altceva, nici nu cred ca ar putea sa fie altfel un restaurant atat de ...

Data actualizarii: 23/04/2020

Complex Herastrau  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

  • Anonim :

    Imaginati-va cat de placut este sa te cazezi ca tot omul si sa constati ca imparti camera cu zeci de PLOȘNITE zburatoare Am observat ca au facut si alte persoane sesizare,dar ce va pasa voua..va luati banii …uraaa si la gara !

  • Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.