Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau

Chef Cezar Alonso Velasquez BaezComplexul Herastrau are un restaurant imens, intra peste doua mii de petrecareti acolo. E bine intretinut, ingrijit, desi cu luxul altor timpuri. In ceea ce priveste mancarea, insa, Restaurantul Herastrau a fost multi ani in coada listei cu vecinii lui. Am auzit ca au decis sa schimbe lucrurile, si am mai revenit de cateva ori ca sa vad daca se si intampla.

Au adus de cateva luni un chef nou, pe chilianul Cezar Alonso Velasquez Baez, care a lucrat in restaurante mari, cunoscute si de sucecs. Chef Cezar a ales politica pasilor marunti. A imbunatatit ce s-a putut la meniurile existente, un fel de bucatarie nedefinita, ceva multicuisine cu de toate: si bucatarie urbana romaneasca, si italiana populara si ce s-a mai nimerit in mintea celor care au fost inainte. Si prezentarea e mai ingrijita acum, in genul marilor restaurante de pe vremuri. Pentru cei obisnuiti mai ales cu moda mai minimalista a vremurilor de azi, un scenariu de felul celui de la Herastrau poate sa fie chiar foarte interesant.

Noi am luat un storceag adevarat de morun, foarte bun, coaste de porc cu varza, foarte bune si ele, o vanata vegetariana umpluta, un curcan si un tartar de ton care au fost asa si asa, la fel si desertul de la sfarsit, o savarina. Prezentarea foarte buna, portiile mari, preturi moderate, serviciul bun, eficient.

Chef Cezar Alonso Velasquez Baez va face schimbari treptate in meniu in perioada urmatoare. Nu stim inca in ce fel, in ce directie, cat de radicale si cat de rapide. Clar este ca Restaurantul Herastrau e decis sa-si recastige o pozitionare la care pot ajunge daca chiar vor sa faca asta. Directia pare potrivita, primii pasi se vad. Noi le dorim succes! (GB – noiembrie 2019)

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau…

Am revenit la Complexul Herastrau dupa un an, mi s-a parut ca-l vad schimbat in bine din toate punctele de vedere, de la renovari la saloanele interioare si pana la cele trei terase, cea din curtea interioara, cea de pe malul lacului si cea de pe ponton, chiar pe lac. Mi-au dat voie sa fac poze acum, spre diferenta de anul trecut, si descrierea e mult mai clara in acest fel vizual, desigur. Au multe saloane la Complexul Herastrau, e imens, incap acolo mii de oameni daca ocupa toate spatiile din interior si de pe terase. Pot face doua sau trei nunti deodata, fara indoiala.

Meniul pare sa fie acelasi, totusi, facut de cineva ramas cu totul si cu totul in urma vremurilor. Mi-au spus ca au adus acum alt chef si ca din toamna vor fi schimbari semnificative. Mi-e greu sa cred, daca patronii aceia au lasat lucrurile sa mearga astfel atatia ani, desi aveau toate resursele la indemana ca sa faca un restaurant cu adevarat bun si serios din Complexul Herastrau, si nu Cenusareasa parcului. Dar sa asteptam si sa vedem, mai stii… Eu am luat (citeste tot)

Bucataria de la Restaurant Herastrau, Chef Cezar Alonso Velasquez Baez
Chef Cezar Alonso Velasquez Baez

Chef Cezar Alonso Velasquez Baez

Saloanele Restaurantului Herastrau
Terasele Restaurantului Herastrau

 

Pescarus, iunie 2017

Unul dintre marile restaurante turistice ale BucurestiuluiPescarus e un mare restaurant al parcului Herastrau, insa din partea cu bulevardul Aviatorilor, unde se termina si incepe bulevardul Beij...

Probabil cel mai prost restaurant din Parcul Herastrau

Nu am fost chiar la toate restaurantele din Parcul Herastrau, mai sunt cateva la care nu am ajuns inca. Pana acum credeam ca La Fattoria, Il Calcio sau Complex Herastrau sunt cele mai modeste, ca sa o...

Mc Moni’s

Unul dintre ultimii aparatori ai gloriei apuse a marilor restaurante comunisteCine mergea des la restaurant acum un sfert de secol, imediat dupa Revolutie, stie cat de faimos era Mc Moni's, din Co...

Pescarus

Pescarus nu e genul meu de restaurant, insa nu pot sa nu-i felicit!Am revenit de cateva ori, e la fel. Nici nu ma asteptam la altceva, nici nu cred ca ar putea sa fie altfel un restaurant atat de ...

Data actualizarii: 23/04/2020

Complex Herastrau  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

  • Anonim :

    Imaginati-va cat de placut este sa te cazezi ca tot omul si sa constati ca imparti camera cu zeci de PLOȘNITE zburatoare Am observat ca au facut si alte persoane sesizare,dar ce va pasa voua..va luati banii …uraaa si la gara !

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close