Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

O cină specială și memorabilă la Le Bistrot Francais, pregătită ...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

1 comentarii

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Bookingham, platformă de rezervări online, se lansează în alte 29 ...

Cina caritabilă Magic for Ukraine, organizată de restaurantul Noeme ...

Crama Villa Vinèa a înregistrat, în anul 2021, o creștere de 23% a...

Reinventarea și perseverența definesc succesul 5 to go și în primu...

Zeci de mii de ucraineni fugiți din calea războiului sunt în Român...

Colosseum Mall & Golin invită bucureștenii să descopere noul ce...

1 comentarii

Meniul de nuntă este unul dintre cele mai importante aspecte al eveni...

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia l...

O cercetare realizată de Reveal Marketing Research în luna ianuarie ...

Altă cină de iarnă românească pregătită de Chef Daniel Pălici ...

Nordic Group aduce la conducere un nou General Manager, pentru a susț...

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam d...

Tematica: Meniul pentru evenimente by Chef Cristian Fratieanu Meniu...

2 comentarii

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Surpriza lui Chef Orlando Zaharia Când vorbim despre steakhous...

O nouă cină la Noma din Herăstrău, pentru a degusta meniul de înc...

Hard Rock Cafe București sărbătorește săptămâna aceasta 14 ani ...

Negroni a devenit cel mai vândut cocktail clasic la nivel global, pot...

Îmi plac mult cârnații de porc, și asta are legătură cu copilăr...

1 comentarii

Domnule, noi pregătim totul în casă, absolut toată mâncarea e fă...

1 comentarii

Până acum te gândeai să mergi la țară la Gurbănești, în Câmp...

1 comentarii

Florin Cojocariu gătind în bucătăria de servire din noua sa marchi...

Marchiza Athanor. La Coupteur. a Victoriei și a lui Florin Cojocariu ...

Domaine DUMETRIER, cel mai nou jucător de pe piața românească de v...

Bulevardul Corneliu Coposu din București, unde se taie cu Hristo Bote...

Barul Marmorosch, din subsolul cu Tezaurul băncii Marmorosch Blank, a...

Noi repere pentru 5 to go în 2022: deschiderea a 200 de unități și...

Cum a ajuns bucătăria peruană contemporană în doar zece ani u...

Către: Guvernul României, Ministerul ...

Superstarul hollywoodian Milla Jovovich devine noul ambasador Johnnie ...

Mulți se așteptau să se deschidă mai puține restaurante noi în B...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Nu am fost chiar la toate restaurantele din Parcul Herastrau, mai sunt cateva la care nu am ajuns inca. Pana acum credeam ca La Fattoria, Il Calcio sau Complex Herastrau sunt cele mai modeste, ca sa ocolesc cuvantul, insa The Embassy Park le intrece. La mancare, in primul rand, insa si la cum arata lucrurile pe acolo.

Au mai fost niste restaurante inainte in locul acela, chiar la intrarea in parc, a doua, cred, din cele patru, cum vii pe Soseaua Nordului dinspre Bordei. Sunt departe de lac, vizavi de alt restaurant mare, Bel Mondo, care nu e cu mult mai breaz.

The Embassy Park e un restaurant mediu ca marime, insa are doua terase foarte mari, si in fata, si in spate. Au vreo doua saloane, sau unul mai mare, impartit in doua de barul din mijloc, chiar la intrare. Decorurile sunt banale, mai ales daca le masuram cu cele de la marile restaurante ale Parcului Herastrau, facute cu investitii imense. Vara nici nu le folosesc, nu dau drumul la aerul conditionat, te obliga sa stai pe terasa. In dreapta mai au un corp de cladire, care e dezafectat, il folosesc drept depozit, poate ca il reactiveaza iarna.

Terasele sunt si ele destul de sumar amenajate, cu mobilier ieftin, fara nimic special. Cea din spate e foarte mare si e sub copaci, spre diferenta de cea din fata, care e direct sub soare, doar cu niste umbrelute. Toate sunt cam degradate pe terasele de la The Embassy Park, daca te uiti cu atentie, si mobilierul, si pergolele, fac economie pna si la maturatul pe jos. Nu au ventilatoare sau stropitori, asa ca la 38C cat erau cand am ajuns noi, pana si fetele sufereau de caldura si isi faceau vant disperate, o imagine rara…

Meniul e banal iar mancarea a fost destul de proasta. Am luat o supa de broccoli pe care nu am putut-o manca deloc, rar mi s-a intalmplat, pentru ca acesta e un lucru simplu de facut. Somonul cu sos de portocale a fost banal, legumele terciuite, fierte prea mult, au ramas si ele in farfurie. Am mancat toate pastele cu carne, desi nu erau cine stie ce, doar ca sa nu plecam nemancati de la The Embassy Park.

Au multi chelneri, cei mai multi absenti, apatici, toropiti de caldura, fara niciun chef de vorba. Mai aveau o fata foarte frumoasa pe acolo, dar nu servea, doar te conducea la masa.

Clienti destui, totusi, pe amandoua terasele. Poate si pentru ca preturile sunt ceva mai mici decat la celelalte restaurante. Am vazut pizza pe multe mese, poate ca asta o fi bun la The Embassy Park.

La The Embassy Park am mancat cel mai prost dintre restaurantele din Parcul Herastrau, si din tot ce am vazut acolo mi-au placut doar copanii, insa acestia nu sunt ai lor. Nu au facut nicio investitie acolo, l-au luat de la cei de dinainte si l-au lasat exact la fel, bazandu-se pe faptul ca bucuresteanul vine oricum, indiferent de ce primeste in farfurie sau de cati paianjeni ai pe tavan daca e in parc. Si nu s-au inselat… (GB – august 2017)

The Embassy Park, terasa din fata

La Fattoria

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de bine despre La Fattoria la vizita trecuta, de acum mai bine de un an, si mi-am spus ca trebuie sa revin, sa vad daca s-au schimba...

Complex Herastrau

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul Herastrau Complexul Herastrau are un restaurant imens, intra peste doua mii de petrecareti acolo. E bine intretinut, ingrijit, desi cu luxul al...

Il Calcio by Mr Val Herastrau

Il Calcio by Mr Val Herastrau merge foarte bine si asa Au fost opt restaurante cu numele Il Calcio, la un moment dat: sase trattoria si doua ristorante, adica un nivel mai sus, acestea din urma...

Data actualizarii: 05/08/2017

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close