Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Afiseaza
comentarii

Bacalhau la Dancing Lobster (Chef Ricardo Deus)

Bacalhau la Dancing Lobster (chef Ricardo Deus)

La Dancing Lobster, Chef Ricardo Deus a pregatit de data aceasta Bacalhau confiat cu piure de usturoi, legume sotate si sos coulis de ardei, mai exact, pentru ca exista o enorma varietate de retete culinare cu renumitul bacalhau. Portughezii spun ca exista 365 de retete – o reteta pentru fiecare zi a anului. In realitate exista mii de retete, fiecare chef avand preferatele sale. Specialitatea nationala a bucatariei portugheze este reprezentata de “bacalhau”, codul de Atlantic sarat si uscat urmat de un proces de maturizare specific dupa o reteta traditionala din secolul XVI-lea care permitea o durata de valabilitate extrem de lunga si a insemnat o adevarata revolutie in nutritia localnicilor. Mai multe detali despre retetele de bacalhau pregatite de Chef Ricardo Deus care pot fi savurate la Dancing Lobster, atat retetele clasice si consacrate, cat si altele originale, gasiti in articolele de pe blogul site-ului. (noiembrie 2019)

Pret meniu: 70 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close