Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Kare de porc din Preveza umplut cu kefalotiri Ioanninon

Kare de porc la Amvrosia (lady chef Evanthia Zisi)

Kare de porc din Preveza umplut cu kefalotyri Ioanninon, care este o branza tare si sarata, asemanatoare parmezanului, facuta din lapte de capra, de obicei tinuta la maturat un an sau chiar mai mult. Si poate ca nu ar fi ajuns acest Kare de porc in Lista cu cele mai bune mancaruri din Bucuresti daca nu ar fi avut alaturi un sos de unt si lamaie in care Doamna Zisi a adaugat putina zeama de la friptura si legumele alaturi de care a fiert. Ca forma si compozitie seamana cu Lechon Belly Roll. Lechón in Spanish is a pork dish in several regions of the world, most specifically in Spain and its former colonial possessions throughout the world. Lechón is a Spanish word referring to a roasted suckling pig. (noiembrie 2019)

Pret: 60 lei (numai cu comanda anticipata)

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close