Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Afiseaza
comentarii

Saramura de somn la Cherhanaua Ancora in Bucuresti

Saramura de somn la Cherhanaua Ancora (chef Alexandru Stoica)

Sunt putine restaurante in Bucuresti cu peste din Delta Dunarii si din Marea Neagra, si Cherhanaua Ancora este cel mai bun dintre ele, dupa calculele Restocracy. Au si pesti de Mediterana, insa nu acela este punctul lor forte, ci pestele autohton, pe care il aduc direct de la sursa. Saramura de somon gasesti mai rar in meniurile restaurantelor bucurestene, de aceea a iesit si mai mult in evidenta. “Pregatim saramura de somn din file de somn proaspat, gatit pe plita. Sosul are un gust deosebit datorita  legumelor coapte pe jar de carbuni. Aroma de lemn  usor aspra  se combina cu cea dulceaga, parfumata a legumelor  si cu cea a pestelui putin gras, cu textura moale, fina. Rezultatul este un preparat reusit, iubit de clientii nostri.” (ianuarie 2020)

Pret meniu: 58 lei

Data actualizarii: 05/08/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close