Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Ferma Baciu, o steak-house pe măsura așteptărilor bogaților locatari din Pipera Voluntari

S-au tot schimbat restaurantele și cafenelele în mini-mallul din Pipera Voluntari, lângă hotelul Tecadra, pe nume Strip. Acum am găsit așa: Zahra, Liar Lounge, Pizza Bonita, un ZenSushi pe cale să se deschidă, Starbucks și Gourmanderie care erau și la ultima vizită, și Ferma Baciu, acesta despre care scriu acum.

Au fost magazin de carne și băcănie până de curând, mi s-a spus, și de două luni doar, din mai 2021, au deschis ca restaurant. Cu băcănia și carmangeria într-un colț, în spate, lângă bucătăria la vedere de după un perete de sticlă. Sunt cărnurile de la ferma lor de animale de lângă București, de la care își trag și numele.

Au un singur salon, destul de mare, continuat spre stradă cu o terasă acoperită, fără perete vara, cu care face corp comun. E bine amenajat, un concept unitar, mobilier și materiale de calitate, totul nou-nouț, desigur. Mese din lemn, banchete și scaune comode de catifea, plante naturale. Clienții fumează înăuntru, chelnerii le zâmbesc.

Ferma Baciu e o steak house, cu un meniu scurt dar interesant, bine făcut. M-am convins că e un chef talentat pe acolo când mi-au adus un tartar de praz cu coquilles St. Jackues, surprinzător de bun. Mușchiul de vita a fost bun, dar nimic special, ceea ce a făcut ca să-mi placă mai mult micii din carne de vită, mari și destul de buni, chiar dacă ceva mai sărați decât ar fi fost cazul.

Serviciul foarte lent, am așteptat mult. Chelnerul ursuz, la început mi s-a părut că are ceva cu mine, la cât de urât mă privea. Dar se pare că așa e el, sau poate că avea o zi cu adevărat proastă chiar atunci. Prețurile normale, ceva clienți erau în zi de weekend la prânz.

Prietenii mei care locuiesc în Pipera din Voluntari spun că Ferma Baciu au ajuns repede cunoscuți și recunoscuți în comunitatea lor, că e considerat un restaurant bun, serios, de încredere, așa că îi prevăd un viitor lung. Era și timpul, pentru că oamenii aceia se tot suiau în mașină ca să vină în București pentru o masă pe măsura gusturilor și conturilor lor din bancă… (George Butunoiu – iulie 2021)

Bucătăria Ferma Baciu

Steakhouse in Strip Mall Pipera

Salonul și terasa cu vedere către Strip Mall

Cațel la steakhouse in Strip Mall Pipera

Data actualizarii: 06/12/2022

Ferma Baciu  - Bd. Iancu Nicolae, nr. 67 (Pipera Voluntari)

  • George :

    Un dezastru! O umbra a ceea ce a fost inainte de a se extinde si de a deveni o locatie comuna si pusa doar pe profit obtinut din tepe.
    Desi am fost frecvent in acest loc, locuind in zona, nu voi mai trece niciodata! Nota ZERO!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close