Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

34478 vizite 5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

1037 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

50051 vizite

Mi-am regasit pianul la A46! Una dintre cele mai frumoase și umbro...

1804 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acte Am fost de câteva ori la Acuare...

14871 vizite

Adamo by MRS Residence și dedublarea La Fattoria În iulie s-a des...

11922 vizite 5 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5402 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9719 vizite

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

1305 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5533 vizite 1 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Ferma Baciu, o steak-house pe măsura așteptărilor bogaților locatari din Pipera Voluntari

S-au tot schimbat restaurantele și cafenelele în mini-mallul din Pipera Voluntari, lângă hotelul Tecadra, pe nume Strip. Acum am găsit așa: Zahra, Liar Lounge, Pizza Bonita, un ZenSushi pe cale să se deschidă, Starbucks și Gourmanderie care erau și la ultima vizită, și Ferma Baciu, acesta despre care scriu acum.

Au fost magazin de carne și băcănie până de curând, mi s-a spus, și de două luni doar, din mai 2021, au deschis ca restaurant. Cu băcănia și carmangeria într-un colț, în spate, lângă bucătăria la vedere de după un perete de sticlă. Sunt cărnurile de la ferma lor de animale de lângă București, de la care își trag și numele.

Au un singur salon, destul de mare, continuat spre stradă cu o terasă acoperită, fără perete vara, cu care face corp comun. E bine amenajat, un concept unitar, mobilier și materiale de calitate, totul nou-nouț, desigur. Mese din lemn, banchete și scaune comode de catifea, plante naturale. Clienții fumează înăuntru, chelnerii le zâmbesc.

Ferma Baciu e o steak house, cu un meniu scurt dar interesant, bine făcut. M-am convins că e un chef talentat pe acolo când mi-au adus un tartar de praz cu coquilles St. Jackues, surprinzător de bun. Mușchiul de vita a fost bun, dar nimic special, ceea ce a făcut ca să-mi placă mai mult micii din carne de vită, mari și destul de buni, chiar dacă ceva mai sărați decât ar fi fost cazul.

Serviciul foarte lent, am așteptat mult. Chelnerul ursuz, la început mi s-a părut că are ceva cu mine, la cât de urât mă privea. Dar se pare că așa e el, sau poate că avea o zi cu adevărat proastă chiar atunci. Prețurile normale, ceva clienți erau în zi de weekend la prânz.

Prietenii mei care locuiesc în Pipera din Voluntari spun că Ferma Baciu au ajuns repede cunoscuți și recunoscuți în comunitatea lor, că e considerat un restaurant bun, serios, de încredere, așa că îi prevăd un viitor lung. Era și timpul, pentru că oamenii aceia se tot suiau în mașină ca să vină în București pentru o masă pe măsura gusturilor și conturilor lor din bancă… (George Butunoiu – iulie 2021)

Bucătăria Ferma Baciu

Steakhouse in Strip Mall Pipera

Salonul și terasa cu vedere către Strip Mall

Cațel la steakhouse in Strip Mall Pipera

Data actualizarii: 02/08/2025

Ferma Baciu  - Bd. Iancu Nicolae, nr. 67 (Pipera Voluntari)

  • George :

    Un dezastru! O umbra a ceea ce a fost inainte de a se extinde si de a deveni o locatie comuna si pusa doar pe profit obtinut din tepe.
    Desi am fost frecvent in acest loc, locuind in zona, nu voi mai trece niciodata! Nota ZERO!

  • Răspunde-i lui George Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close