Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiÈ›i asta! 😊 Și eu È™i mulÈ›ii alÈ›ii ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam despre noile trenduri in materie de entremet, decoruri simple si elegante din ciocolata, glazuri dar si combinatii de gusturi si arome pentru creatii speciale.

Chef Nicoleta Labunet care isi desfasoara activitatea in Spania

Locul III și medalia de bronz la Concursul Național de Gastronomie și Patiserie desfășurat în Zaragoza în luna octombrie 2018 cu cel mai bun desert de restaurant.

♥️AMOUR ENTREMETS  SI MONOPORTII 🍰
✅Trainer: Nicoleta Cristina Labunet
➡️11-12-13 MARTIE 2022
📋Tematica:
✅Entremet individual;
✅Monoportii;
✅Tehnici de glazura velvet, oglinda, rocher.
* Tip MasterClass: practic, se lucreaza in paralel cu trainerul;
* Pentru toate nivelele: de la pasionati la profesionisti;
Fără a fi nevoie de cunoștințe anterioare, veți învața toată teoria și conceptele de la baza ale produselor de patiserie. În acest curs vom realiza 8 rețete complexe, fiecare rețetă fiind compusa din 3-4 elaborări diferite.
Vom învață aplicarea diferitor agenți de gelificare. Vom lucra împreună tehnica montajului pe invers în cercuri de inox și silicon.
Vom lucra decoruri simple si elegante din ciocolata.
Vom lucra diferite glasaje pe baza de ciocolata, smantana, fructe si neutra.
Veți învață fiecare etapa în detaliu în plus sfaturi pe care Chef Labunet vi le va da/explica, astfel incit sa va dezvoltați deserturile pe baza cunoștințelor dobindite.

Chef Nicoleta Labunet Masterclass Entremet

Ne poti contacta la:
📞  +40730882288
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

Durată curs: 3 zile
Pretul cursului este de 2400 lei
Data: 11-12-13 martie 2022

Cursul include:
✅ Ingredientele folosite
✅ Suport de curs cu reÈ›etele realizate
✅ Snack & coffee bar
✅ Masa de prânz
♥️Experiente memorabile
📍LocaÈ›ie: Strada Latină nr.6  Horeca School Bucuresti (Informare de presa – februarie 2022)

Data actualizarii: 02/02/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close