Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam despre noile trenduri in materie de entremet, decoruri simple si elegante din ciocolata, glazuri dar si combinatii de gusturi si arome pentru creatii speciale.

Chef Nicoleta Labunet care isi desfasoara activitatea in Spania

Locul III și medalia de bronz la Concursul Național de Gastronomie și Patiserie desfășurat în Zaragoza în luna octombrie 2018 cu cel mai bun desert de restaurant.

♥️AMOUR ENTREMETS  SI MONOPORTII 🍰
✅Trainer: Nicoleta Cristina Labunet
➡️11-12-13 MARTIE 2022
📋Tematica:
✅Entremet individual;
✅Monoportii;
✅Tehnici de glazura velvet, oglinda, rocher.
* Tip MasterClass: practic, se lucreaza in paralel cu trainerul;
* Pentru toate nivelele: de la pasionati la profesionisti;
Fără a fi nevoie de cunoștințe anterioare, veți învața toată teoria și conceptele de la baza ale produselor de patiserie. În acest curs vom realiza 8 rețete complexe, fiecare rețetă fiind compusa din 3-4 elaborări diferite.
Vom învață aplicarea diferitor agenți de gelificare. Vom lucra împreună tehnica montajului pe invers în cercuri de inox și silicon.
Vom lucra decoruri simple si elegante din ciocolata.
Vom lucra diferite glasaje pe baza de ciocolata, smantana, fructe si neutra.
Veți învață fiecare etapa în detaliu în plus sfaturi pe care Chef Labunet vi le va da/explica, astfel incit sa va dezvoltați deserturile pe baza cunoștințelor dobindite.

Chef Nicoleta Labunet Masterclass Entremet

Ne poti contacta la:
📞  +40730882288
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

Durată curs: 3 zile
Pretul cursului este de 2400 lei
Data: 11-12-13 martie 2022

Cursul include:
✅ Ingredientele folosite
✅ Suport de curs cu rețetele realizate
✅ Snack & coffee bar
✅ Masa de prânz
♥️Experiente memorabile
📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca School Bucuresti (Informare de presa – februarie 2022)

Data actualizarii: 02/02/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close