Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Afiseaza

Masterclass destinat persoanelor care lucraza in cofetarie, invatam despre noile trenduri in materie de entremet, decoruri simple si elegante din ciocolata, glazuri dar si combinatii de gusturi si arome pentru creatii speciale.

Chef Nicoleta Labunet care isi desfasoara activitatea in Spania

Locul III și medalia de bronz la Concursul Național de Gastronomie și Patiserie desfășurat în Zaragoza în luna octombrie 2018 cu cel mai bun desert de restaurant.

♥️AMOUR ENTREMETS  SI MONOPORTII 🍰
✅Trainer: Nicoleta Cristina Labunet
➡️11-12-13 MARTIE 2022
📋Tematica:
✅Entremet individual;
✅Monoportii;
✅Tehnici de glazura velvet, oglinda, rocher.
* Tip MasterClass: practic, se lucreaza in paralel cu trainerul;
* Pentru toate nivelele: de la pasionati la profesionisti;
Fără a fi nevoie de cunoștințe anterioare, veți învața toată teoria și conceptele de la baza ale produselor de patiserie. În acest curs vom realiza 8 rețete complexe, fiecare rețetă fiind compusa din 3-4 elaborări diferite.
Vom învață aplicarea diferitor agenți de gelificare. Vom lucra împreună tehnica montajului pe invers în cercuri de inox și silicon.
Vom lucra decoruri simple si elegante din ciocolata.
Vom lucra diferite glasaje pe baza de ciocolata, smantana, fructe si neutra.
Veți învață fiecare etapa în detaliu în plus sfaturi pe care Chef Labunet vi le va da/explica, astfel incit sa va dezvoltați deserturile pe baza cunoștințelor dobindite.

Chef Nicoleta Labunet Masterclass Entremet

Ne poti contacta la:
📞  +40730882288
📩 cristina.horecaschool@gmail.com

Durată curs: 3 zile
Pretul cursului este de 2400 lei
Data: 11-12-13 martie 2022

Cursul include:
✅ Ingredientele folosite
✅ Suport de curs cu rețetele realizate
✅ Snack & coffee bar
✅ Masa de prânz
♥️Experiente memorabile
📍Locație: Strada Latină nr.6  Horeca School Bucuresti (Informare de presa – februarie 2022)

Data actualizarii: 02/02/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close