Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia la CAU:
  • Tartar din mușchi de vită Black Angus Australia „Reject Mediocrity”
  • Baton de foaie-gras gătit în Armaniac și sare Wiking învelit în piept de rață afumat, pesto din frunze/ microplante broccoli
  • Carpaccio din mușchi de vită Black-Market (Angus), cea mai apreciată carne de Angus, sos de muștar de casă aromatizat cu ulei de trufă albă.
  • Piept de prepeliță gătit sous-vide infuzat/ afumat cu lemn de păr sălbatic, coulie de păstârnac, țelină și trufe
  • Wagyu Katsu sos de șofran (mușchi de Wagyu marinat 8 ore în „light spicy”, tăvălit prin pesmet din miez de pâine, scufundat în ghee de vită.
  • Picanka maturată minimum 25 zile, afumată la cald „deasupra grătarului”, servită cu salty basilico-zabaglione, ușor gratinat
  • Cârnat din carne de porc iberic, mixat cu nuci, miere, fistic și ierburi aromate (afumat la rece)
  • Orez cu lapte și cremă de zahăr ars
  • Halvița copilăriei, cu nuci şi fistic.
  • Lupi de la Gitana, din Moldova, și Chardonnay de la Galicea Mare, Epiphanie de la Via Viticola…

Finedining steakhouse by Chef Orlando Zaharia

Chef Orlando Zaharia testând noul său meniu fine dining pe un client avizat…

Domnisorul Butunoiu la cina la Orlando Zaharia

Și verdictul specialistului la sfârșitul tastingului… 😊

Domnisorul Butunoiu la cina la Orlando Zaharia

 

Data actualizarii: 27/02/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close