Altă cină cu bucătărie fină pregătită de Chef Orlando Zaharia la CAU:
- Tartar din mușchi de vită Black Angus Australia „Reject Mediocrity”
- Baton de foaie-gras gătit în Armaniac și sare Wiking învelit în piept de rață afumat, pesto din frunze/ microplante broccoli
- Carpaccio din mușchi de vită Black-Market (Angus), cea mai apreciată carne de Angus, sos de muștar de casă aromatizat cu ulei de trufă albă.
- Piept de prepeliță gătit sous-vide infuzat/ afumat cu lemn de păr sălbatic, coulie de păstârnac, țelină și trufe
- Wagyu Katsu sos de șofran (mușchi de Wagyu marinat 8 ore în „light spicy”, tăvălit prin pesmet din miez de pâine, scufundat în ghee de vită.
- Picanka maturată minimum 25 zile, afumată la cald „deasupra grătarului”, servită cu salty basilico-zabaglione, ușor gratinat
- Cârnat din carne de porc iberic, mixat cu nuci, miere, fistic și ierburi aromate (afumat la rece)
- Orez cu lapte și cremă de zahăr ars
- Halvița copilăriei, cu nuci şi fistic.
- Lupi de la Gitana, din Moldova, și Chardonnay de la Galicea Mare, Epiphanie de la Via Viticola…
Chef Orlando Zaharia testând noul său meniu fine dining pe un client avizat…
Și verdictul specialistului la sfârșitul tastingului… 😊