Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...

Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...

Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...

Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...

Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...

Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...

Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...

România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al  Campio...

Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...

Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...

Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...

THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES Pentru cei care v...

Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Afiseaza

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum & Carmina, la The President Pool & Lounge

Joi, 26 iulie, de la ora 19, The President Pool & Lounge a organizat al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum & Carmina.

Gazda evenimentului a fost Centrul de Evenimente The President, condus de Corin Romanescu, CEO al complexului. ”Iulie este luna vacantelor, a relaxarii si a petrecerilor in aer liber. Al doilea eveniment Vinum & Carmina a îmbinat dorința de relaxare, muzica bună și vinul de calitate de la Chateau Purcari, precum si preparatele delicioase pregătite de chefii The President, pe terasa Venetia. In ciuda vremii extrem de capricioase din ultimele săptămâni si acest eveniment s-a bucurat de interesul participanților și sperăm ca acest interes să se mențină și pe durata următoarelor activitati desfasurate în cadrul complexului nostru”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

În cadrul celui de-al doilea eveniment Vinum & Carmina, vinurile au fost prezentate și oferite spre degustare de Chateau Purcari, fiind urmate de o prezentare cu tema „Vinul in cultura populară”. Platourile cu gustări ce au însoțit vinurile Purcari pe durata evenimentului au fost pregătite de chefii restaurantului The President.

Pe durata evenimentului atmosfera de petrecere și relaxare a fost întreținută de Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti iar saloanele Centrului de Evenimente The President și piscina au fost disponibile pentru vizitare.

Proiectul de educație în cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfășoară în perioada iulie-august 2018 și și-a propus să promoveze vinul bun și cultura printr-o serie de evenimente desfășurate pe terasa Veneția, în cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului sunt organizate 3 degustări de vinuri diferite (pe 5 iulie, 26 iulie și 30 august) în cadrul cărora 3 case de vinuri partenere sunt invitate să realizeze prezentari și degustări ale unor colecții reprezentative de vinuri.

La eveniment au participat: manageri, organizatori de evenimente, specialiști în comunicare și relații publice, specialiști de resurse umane și comunicare internă, reprezentati ai diplomației, angajați din companii românești și multinaționale, jurnaliști, clienti ai restaurantului și public larg.

Proiectul este sprijinit de 19 parteneri media: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participarea la eveniment este gratuită. (Comunicat de presa – august 2018)


Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

Lansarea Vinum & Carmina – degustare de vin și cultură la The President

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lansează proiectul Vinum & Carmina, printr-un eveniment care se adresează iubitorilor de vin bun și cultură. În cadrul even...

The President

Sper ca petrecaretii de la nuntile si cumetriile de la The President nu primesc mancarea din meniu The President e un restaurant foarte mare, pus chiar in Parcul Tei, pe malul Lacului Tei, ajungand...

Data actualizarii: 03/08/2018