Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Inițiatori Ziua Nationala a Gastronomiei și Vinului: "Un prilej pent...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

ΚΛΙΛΜO̲. Experimental dining. A symbol of change. A concept of c...

Adevarata slow food, adevaratul slow cooking, cu produse adevarate, di...

Acest articol ne spune povestea lui Oobah Butler (foto dreapta), u...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Antreprenorul Florin Balu, cunoscut pentru ca a fondat lantul de resta...

Se numeste Agustina Fitri si este una dintre cele doua Lady Chefs ale ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Bulevardul Dacia, strazile Icoanei si Alecu Russo, cu restaurantul lib...

Cartierul Dorobantilor, intre Piata Dorobantilor si Statuia Aviatorilo...

Aleea si curtea cafenelei boeme Lente din Strada Arcului

Alex Petricean este Head Chef-ul restaurantului Maize, deschis anul ac...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Chef Alexandru Iacob s-a nascut la Iasi si este bine-cunoscut publicul...

Afiseaza
comentarii

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham, în calitate de partener și ambasador de brand. Împreună, aceștia își propun dezvoltarea industriei HoReCa și educarea clienților, spre câștigul tuturor părților implicate.

În contextul dat, conceptul de „digitalizare” e esențial. Bookingham și Adi Hădean promovează soluții de management și marketing inteligent, pentru a susține restaurantele, barurile și cafenelele din 39 de orașe din România.

Colaborare și perspective de viitor

De anul acesta, platforma de rezervări online, Bookingham, e disponibilă în toate orașele mari din țară. Aplicația e nișată strict pe domeniul HoReCa și vine ca soluția completă de digitalizare pentru restaurante. Dezvoltarea acestui domeniu e și unul dintre obiectivele chef-ului Adi Hădean, de unde și colaborarea dintre platforma de rezervări online și fostul jurat Masterchef România.

Parteneriatul are drept scop educarea clientului care intră în restaurant, dar și digitalizarea localurilor, pentru a le putea oferi cea mai bună experiență oaspeților săi. Mai mult decât o platformă de rezervări online, Bookingham pune la dispoziția afacerilor din industrie și instrumentele necesare de marketing. Astfel, o singură aplicație e soluția și pentru clienții care vor o masă în oraș, și pentru restaurantele care se pot promova în comunitate, în timp ce își administrează inteligent businessul.

Având multiple proiecte în derulare, chef Adi Hădean e la curent cu problemele din mediul HoReCa. Timpul irosit gestionând ineficient rezervările, rata mare de neprezentare, vizibilitatea mică în piață și lipsa programelor de fidelizare clienți sunt doar câteva dintre problemele pe care colaborarea dintre Bookingham și Adi Hădean își propune să le rezolve.

Rolul unui partener Bookingham

„Am ales să fac parte din această echipă pentru că, în contextul actual, în care digitalizarea devine un pilon important pentru orice business, inclusiv pentru cele din ospitalitate, consider că pot avea o contribuție importantă, relevantă la tranziția către un mediu ospitalier puternic digitalizat și orientat către oaspete, inclusiv cu ajutorul uneltelor digitale.” – chef Adi Hădean, partener Bookingham

În calitate de acționar și ambasador de brand, Adi Hădean se va dedica dezvoltării programelor de educație și suport, pentru afacerile din segmentul HoReCa. Mai mult decât atât, se va implica și în dezvoltarea soluțiilor de administrare și promovare, pentru localurile disponibile pe platforma Bookingham. Chef Hădean va facilita și relațiile cu terțe persoane din industrie, în vederea creării de parteneriate menite să dezvolte industria HoReCa.

„Parteneriatul cu Adi Hădean vine ca un plus nu numai pentru Bookingham. Vine ca un plus pentru întregul segment HoReCa – atât pentru businessuri, cât și pentru consumatori – deoarece ne oferă o privire de ansamblu. În primul rând, avem mai mult insight despre ce se întâmplă în interiorul unui restaurant, datorită experienței lui chef Hădean; în al doilea rând, știm cum să le manageriem, datorită datelor oferite de Bookingham; și în al treilea rând, știm să atragem clienții, cu instrumentele noastre de marketing. Avem aceleași valori și același obiectiv. Nu mai rămâne decât să dezvoltăm domeniul HoReCa prin digitalizare.” – Raul Sideriaș, CEO Bookingham  (Comunicat de presa – iunie 2022)

Despre Bookingham și Adi Hădean

Bookingham s-a lansat în anul 2020, în Cluj-Napoca. După 2 ani de teste, platforma de rezervări online a decis să se dedice domeniului HoReCa, devenind soluția completă de digitalizare pentru localurile din 39 de orașe din România. Bookingham Business facilitează procesul de colectare și gestionare a rezervărilor, crește vizibilitatea restaurantelor în comunitate și eficientizează costurile de management și publicitate. În calitate de client, cu Bookingham, îți poți face o rezervare în localul preferat prin câteva click-uri.

Adi Hădean e prezent în peisajul culinar din România de mai bine de 20 de ani. În arhiva sa, regăsești cooking show-uri, sute de articole despre arta gastronomică, brand management în industria alimentară, Masterchef România, restaurantul MEATic, programul de alimentație sănătoasă, „Farfurii curate”, destinat grădinițelor, și multe alte proiecte menite să aibă un impact pozitiv în dezvoltarea industriei HoReCa.

 

Data actualizarii: 02/06/2022

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close