Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Pe 12 iulie 2018, de la ora 21.00, va avea loc deschiderea oficiala a ...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge lanse...

Clubul Privat de VIN-ASR, Editia de Vara-25.06.2018, Cluj, Timisoara, ...

Restaurant Scoici și Creveți, oaza ta de relaxare chiar în mijlocul...

Se spune din mosi-stramosi ca noaptea de Sanziene sau Dragaica e una m...

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Restaurantul Belli Siciliani este compus exclusiv din membri ai famili...

Joi, 14 iunie 2018, a avut loc lansarea oficială a BistroMar o pescă...

O noua platforma globala care permite utilizatorilor sa-si comande man...

De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 le...

Relais & Châteaux and its chefs act to save the oceans On 8th ...

Lansare inedita la Bookfest Două proiecte editoriale create în scop...

Suento by Gram – o noua oază urbană, ascunsă de agitația orașul...

Timp de o săptămână, consumatorii pot susține proiecte artistice,...

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce i...

Studiile au confirmat: pastele sunt un aliment care ne generează fe...

Saptamana trecuta s-a deschis Koketerie, sau "Koketerie bistrou ur...

Miercuri, 16 mai 2018, de la ora 18.00, a avut loc deschiderea terasei...

Cand se lasa 19 – 20 mai peste Bucuresti, in gradina de la Merlock r...

Bon voyage! Celebrul World Burger Tour, găzduit anual de restaurantel...

Restocracy a incheiat pe 17 aprilie prima editie a competitiei "To...

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din pa...

Cele mai bune Fructe de mare din Bucuresti in 2018 sunt la Isoletta! ...

Cele mai bune steak-uri de vita din Bucuresti in 2018 sunt la Red Angu...

Cel mai bun Peste din Bucuresti in 2018 este la Fish House! A cince...

Joi, 19 aprilie 2018, a avut loc festivitatea de premiere a competitie...

Luni, 16 aprilie 2018, Radu Rughinis, patronul Pasterra si la Bottega ...

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să d...

Săptămânile Gastronomiei Chiliene în Café Athénée Primăvara...

Bucuresti, 12 aprilie 2018 Hotel Epoque anunta cu mandrie afilierea...

Ziua Internațională a Malbec-ului, sărbătorită la data de 17 apri...

Cele mai bune sushi si cele mai bune sashimi din Bucuresti in 2018 sun...

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 e la L'Atelier! A doua ...

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt ...

Centrul de Evenimente The President la ceas aniversar! Peste 1000 d...

Cele mai bune ramen si udon din Bucuresti in 2018 sunt la Kanpai Bistr...

Zexe Zahana (Icoanei) a inaugurat vineri, 30 martie 2018, o serie de e...

Mancaruri uitate – restituiri Salivam frustrati ori de cate ori n...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

Cunoscuta publicului inca din 1988, cand si-a inceput activitatea, Wi...

In urma cu cateva saptamani, nu multe, s-a deschis Pizzamania, un foar...

Joi, 15 martie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a clubului Zamon ...

Asociatia "O Masa Calda" (OMC) din Cluj Napoca a lansat luna aceasta (...

Vineri, 9 martie 2018, incepand cu orele 16.00 La Bottega del Tartufo...

Forumul Internațional de Turism FORO este un eveniment dedicat profes...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

Sub conducerea chefului Costin-Daniel Pălici, restaurantul La Vinuri ...

Sambata s-a deschis Bistromar, pescaria-bistrou, sau restaurantul pesc...

Finala pentru cel mai bun foie gras din Bucuresti Saptamana trecuta...

Therapy Bistro impreuna cu Takamaka Romania a organizat vineri, 23 feb...

Petite, minusculul bistrou care s-a deschis in noiembrie 2017 in Piata...

Compania romaneasca Le Manoir, specializata in importul si comercializ...

Lansarea meniului de primăvari și a școlii de bucătari vegani Raw...

"Incepand cu data de 9 februarie (2018) '80-'90 Gastropub & More i...

Brunch-ul organizat in fiecare duminica de catre hotelul Radisson Blu ...

Incepand de miercuri, 7 februarie 2018, s-a deschis un nou restaurant ...

S-a deschis Pio Bistro in Piata Dorobantilor, in urma cu vreo doua sau...

Atelier - Descopera Peru: Afla cum poti prepara savurosul „pisco sou...

In ultima saptamana din ianuarie decernam premiile si mentiunile Resto...

Miercuri, 31 ianuarie, 2018, incepand cu ora 19.00 la Athenee Palace H...

Federatia Italiana de Bucatari este activa in Romania, incepand cu noi...

Joi, 25 ianuarie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a restaurantulu...

Joi, 18 ianuarie 2018, de la ora 19.00 a avut loc deschiderea oficiala...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Ca o avanpremiera a urmatorului meniu pregatit de Chef Thomas Parnaud,...

  Hard Rock Cafe incepe anul cu noi tentatii: de pe 12 ianuari...

La Piata Victoriei, mai exact pe strada P...

O experienta de 5 stele! Restaurantele Benihana si Avalon, impreuna...

Restaurantul gastronomic L’Atelier a lansat meniul de iarna, sub sem...

Biblioteca Jaristea s-a imbogatit cu un nou volum al Kerei Calita (Aur...

CASTIGATORII HORECA AWARDS 201...

Joi, 23 noiembrie 2017, de la orele 19.30 in cadrul restaurantului Ici...

Restaurantul cu specific uruguayan La Estancia din cartierul bucureste...

Restaurantul Roberto’s din hotelul Athénée Palace Hilton întâmpi...

Bucuresti, 20 noiembrie – Finalul de an vine cu multe noutati pentru...

Restaurantul Roberto's din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton din ...

Prezentarea generala a competitiei Toata lumea (se) intreaba care s...

Sambata, 18 noiembrie 2017, a avut loc finala concursului culinar Aren...

Afiseaza

Am lansat aplicatia de mobil cu functionalitati extinse, dupa ce in ultimele doua luni a fost disponibila o versiune simplificata – doar Lista Restocracy, adica Topul celor mai bune 200 de restaurante din Bucuresti, si doar pentru Android.

Aplicatia de mobil este complementara site-ului, pe telefon urmand a fi efectuate operatii uzuale de tip “action”: rezervari, cautari dinamice, in functie de distanta fata de locul in care sunteti, semnalari, evaluari ale restaurantelor etc., pe cand site-ul va fi folosit preponderent pentru actiuni de tip “read”, adica citirea textelor lungi si vizualizarea fotografiilor: recenzii, articole, stiri, diverse clasamente si topuri, harti de dimensiuni mai mari etc.

O descriere detaliata a functionalitatilor aplicatiei de mobil pentru clienti (pentru ca exista una diferita si pentru restaurante) poate sa fie gasita in sectiunea speciala de pe site dedicata Restocracy MOBILE.

Tot acolo este descris si un interesant sistem de bonusuri, discounturi si penalizari, sistem care este acum folosit in toata lumea in contexte similare, prin care sunt incurajate si recompensate activitatile si comportamentele deschise si civilizate din partea actorilor implicati (clientii si restaurantele) si sunt penalizate cele necivilizate, cum ar fi neonorarea rezervarilor (din oricare parte ar veni ea), nesemnalizarile la timp etc.

Restocracy MOBILE va scurta considerabil timpul de accesare a informatiilor, de gasire si de filtrare a lor, de rezervare si de contactare directa a restaurantelor, de accesare a firmelor de livrari si, nu in ultimul rand, va oferi celorlalti useri informatii noi si mai credibile, in timp real, despre ce se intampla si ce mancati la restaurantele la care mergeti.

Restocracy MOBILE poate fi descarcata direct de aici: Android sau Apple, sau poate fi gasita cu usurinta in magazinele de aplicatii cautand dupa “restocracy“, doar noi suntem cu acest nume. Vedeti ca sunt doua, una pentru clienti si cealalta pentru restaurante (de administrare).

Va multumim dinainte pentru orice observatie, comentariu, sugestie de imbunatatire, de functionalitati noi sau de restaurante si alte localuri pe care sa le includem in listele si clasamentele noastre!

George Butunoiu


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.