Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Maison de Chefs, un singur loc, mai multe experiențe și concepte cul...

Primăvara asta tinerii actori bucureșteni au fost în lumina reflect...

Chef Alex Petricean, cel mai bun chef al anului 2018, vă invită la o...

Cea de a III-a ediție a Congresului Național pentru Gastronomia și...

Celebrul ghid Michelin a inclus in editia sa tiparita din acest an si ...

Bine a facut Mega Image ca au deschis un restaurant pe care si-au si p...

Coffee Studio by 5 to go, cea mai mare locație a grupului de până a...

Centrul de Evenimente The President în 2018: Rezultate financiare,...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

La inceput au deschis Limo Cuisine, un restaurant mare si frumos in pa...

S-a redeschis o parte din Lido, dupa ce zeci de ani a stat parasit, si...

Amalia Bellantoni, sotia vestitului Chef Sicilian Domenico Bellantoni ...

Grupul românesc Le Manoir a închis anul 2018 cu afaceri de peste 5,5...

După Bistro Ateneu, Chef Alexandru Dumitru preia conducerea bucătăr...

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza di...

Brunch, cocktailuri si delicii de dimineata Incepand cu luna februa...

Un restaurant de nisa, discret, elegant si sofisticat, cu foarte putin...

Hard Rock Cafe reinterpretează o parte dintre produsele americane cla...

Ca de fiecare data, in ultima saptamana din ianuarie, decernam pre...

Sonja Dive-Dahl devine Director General al celor doua hoteluri din cap...

Restocracy va premia cele mai bune restau...

In cateva zile dam Premiile Restocracy pentru cele mai bune restau...

Cum cere traditia, familia de sicilieni de pe Matasari pregateste un c...

Se cauta un Sushi Chef pentru un restaurant elegant cu specific japone...

2018 s-a dovedit a fi un an de excepție pentru sectorul vitivini...

De la Curtea Regală citire: Să se dea-n țară de știre că trecere...

Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor Private – ...

Un concept de pop-up restaurant Vlad si Liviu sunt doi tineri bucat...

Compania românească Le Manoir a lansat Est, Est, Est, divizia de dis...

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt î...

Joi 6 decembrie 2018, a avut loc evenimentul de redeschidere al unuia ...

Motto: Bun pentru Gust, Bun pentru Sănătate, Bun pentru Planetă! ...

Miercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu...

SPARKLING FESTIVE CELEBRATIONS Get enchanted by this year’s Chris...

Scrumbia de Dunăre este un pește sălbatic care migrează din Marea ...

GastroArt reeditează cărțile fundamentale ale gastronomiei. Cum le ...

Campari Red Diaries - Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmet...

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atm...

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, re...

Impreuna cu AREA (Asociatia Romana de Educatie in Alergii) si cu Maria...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Un investitor cauta spre inchiriere o vila interbelica renovata pentru...

Pentru prima dată în istoria Barilla, o femeie Chef este noul „Mas...

In noiembrie, Hard Rock Cafe Bucuresti sarbatoreste centenarul Marii U...

Saptamana trecuta, in cladirea aceea ciudata in peisaj, unde o vre...

Noua bucatarie romaneasca fina, creativa, aparuta pe lume in urma cu e...

Se lanseaza Centrul de Educatie Practica in Organizarea Evenimentelor ...

Budureasca a lansat colecția de vinuri CENTENAR Fetească Neagră ...

PREMIERĂ INTERNAȚIONALĂ Brânza românească de burduf ajunge l...

Pe 6 și 7 octombrie peste 10.000 de oameni au ales să își petreac...

Harta Pâinii (https://gastroart.ro/harta-painii/) este un proiect pri...

Se cauta un asociat pentru un restaurant libanez cunoscut si bine anco...

Domeniul Kelaru este numele pe care il poarta astazi o crama mica din ...

Bistro-ul Cafe Athenee din cadrul hotelului Athenee Palace Hilton înt...

Au mai rămas doar 2 zile până la prima ediție a Festivalului Vinul...

Cine este Lulu’s Cake? Lulu’s Cake nu este doar o (alta) cofeta...

Trofeul Someleriei 2018 - ASR a organizat a 15-a editie a Concursului ...

Marco Eichhorn preia conducerea hotelurilor Radisson Blu Bucuresti si ...

Conferinta internationala interdisciplinara „Coffee, Bread and Choco...

Congresul National al Gastronomiei si Vinului Editia a II-a, marti 2 ...

Miercuri, 26 septembrie 2018, incepand cu orele 18.30 Dianei 4 a gazdu...

A doua editie a Congresului de Gastronomie si Vin va avea loc marti, 2...

Miau Cafe este o cafenea situata pe strada Intre Garle, nr. 7 (initial...

Experiențe memorabile, sustenabilitate și autenticitate – tendinț...

În perioada 6-7 octombrie, vinul, muzica și cultura Republicii Moldo...

Odata cu sfarsitul vacantei si cu venirea toamnei, iata ca regasim...

Hard Rock Cafe Bucuresti a lansat un nou meniu disponibil pentru o...

Ieri a fost ultima zi a lui SushiRoom, unul dintre cele mai bune resta...

Grupul Le Manoir deschide restaurantul mediteranean Corto Maltese și ...

Ambasada Republicii Federale Germania angajeaza, incepand cu luna octo...

Restaurantul bucureștean Le Bistrot Français aduce împreună cei ma...

MAIZE si-a deschis, in sfarsit, terasa, dupa foarte multe dificult...

Am asteptat mult, dar a meritat Saptamana aceasta (ultima din augus...

La Vinuri, restaurantul românesc situat în București, pe strada Epi...

Centrul de Evenimente The President continua seria degustarilor de vin...

In perioada 6-9 Septembrie 2018, Beraria H organizeaza prima ediție T...

Mancare cu Staif nu e mancare sofisticata, daca la asta va duce prima ...

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii augu...

Alexandru Dan, vicepresedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, s...

Începând cu 19 august 2018 bucătăria restaurantului ATRA va fi con...

Restocracy, Expressoft si George Butunoiu au lansat un proiect de ...

Situat la marginea clocotitorului Centrul Vechi al Bucureștiului, pe ...

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragi...

Belli Siciliani sarbatoreste impreuna cu comunitatea italiana in Roman...

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat ...

A doua degustare de vin și cultură din cadrul proiectului Vinum &...

Miercuri, 25 iulie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a noului spat...

Pe 2 august e seară de grătar gourmet pe terasa Hard Rock Cafe! Cele...

Vara aceasta ne răcorim cu băuturi răcoritoare, gustări delicioase...

Anunt de recrutare: Cautam un personal chef pentru ambasadorul unei ma...

Am facut un calcul (aplicatia de mobil Restocracy a facut-o, desigur!)...

Asociatia Somelierilor din Romania, anunta deschiderea perioadei de in...

Seria petrecerilor estivale continuă la Hard Rock Cafe cu arome și a...

Vara e grea  in oras pentru cei intre vacante sau care nu pot calator...

Proiectul Vinum & Carmina 2018 continuă în luna iulie cu o nouă...

Hard Rock Cafe declară seara de 19 iulie prilej de delectare pentru i...

Lucrurile stau cam asa: cei care au si Bamboo, au preluat spatiul dins...

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lan...

Eclipse e cel mai nou restaurant al Bucurestiului la momentul la care ...

Chef Costin-Daniel Palici a anuntat joi, 5 iulie 2018, pe contul sau d...

Afiseaza

Campari Red Diaries – Entering Red: Ana de Armas este starul scurtmetrajului regizat de Matteo Garrone

Campari, emblematicul aperitiv italian, anunță pentru 2019 un nou capitol din seria Campari Red Diaries: Entering Red. Învăluit în mister și romantism, scurtmetrajul o are în rolul principal pe celebra actriță Ana de Armas, regia fiind semnată de italianul Matteo Garrone, unul dintre cei mai apreciați regizori contemporani.

„Entering Red” îi va purta pe spectatori într-o călătorie neașteptată și enigmatică în lumea Campari. Dezvoltând viziunea brandului conform căreia „fiecare cocktail spune o poveste”, filmul aduce în prim plan intrigi misterioase și pune în lumina reflectoarelor Negroni, cocktailul semnat de Campari, care în 2019 va sărbători 100 de ani de existență.

Alături de actrița Ana de Armas, starul blockbuster-ului Blade Runner 2049, în film  joacă și actorul italian Lorenzo Richelmy, dar și echipa Campari „Red Hands”, șase dintre cei mai buni barmani din lume, precum și o serie de celebrități din social media, aflate pentru prima dată în fața camerei. Filmul este regizat de italianul Matteo Garrone, cea mai recentă peliculă a sa -„Dogman” – fiind recompensată la Cannes cu două distincții și aleasă să reprezinte Italia la premiile Oscar din 2019.

Scurtmetrajul redă esența Campari, publicul fiind purtat în lumea neașteptată și încântătoare a brandului, exact în locul în care a luat naștere aperitivul roșu. Actrița De Armas descrie perfect evoluția personajului Ana, urmărind cu tenacitate indiciile pe care Milano, acest oraș fermecător, le-a lăsat în urmă pentru a fi descoperite.

În ultimii ani, Campari și-a consolidat asocierea cu lumea filmului prin numeroase colaborări, inclusiv din poziția de sponsor principal al Festivalului Internațional de Film de la Veneția, iar acest nou scurtmetraj își propune să aducă un suflu nou și interesant tradiției Campari de a susține cinematografia, cu accent pe storytelling.

Actrița Ana de Armas spune despre producție: „Este o onoare pentru mine să fac parte din scurtmetrajul Entering Red și, totodată, din campania Campari Red Diaries. Sunt foarte încântată, de asemenea, că am avut ocazia să lucrez cu mult-apreciatul regizor Matteo Garone. Am fost cucerită de ideea de a juca un personaj care arată o asemenea pasiune și curiozitate în călătoria sa de auto-descoperire în fascinantul Milano”.

Referitor la realizarea scurtmetrajului, Matteo Garrone spune: “A fost o onoare și o provocare să fiu regizorul acestei pelicule deosebite într-un an cu o așa mare însemnătate pentru brand. Un Negroni nu există fără Campari și, astfel, pentru a putea spune fascinanta poveste a băuturii dulce-amăruie trebuie să pornim de la esența brandului”. 

Bob Kunze-Concewitz, director executiv al Campari Group: „Cocktailurile noastre sunt mai mult decât o băutură, fiecare spune o poveste, iar anul acesta sărbătorim Negroni. La 100 de ani de existență, Campari Red Diaries va da viață cocktailului și va duce spectatorii într-o călătorie fascinantă”.

Entering Red va avea premiera pe 5 februarie 2019, la Milano, orașul în care s-au filmat scenele și va fi urmată de o lansare digitală simultană la nivel mondial. Filmul va fi disponibil pentru vizionare pe canalul oficial YouTube al Campari.

Teaser-ul scurtmetrajului care cuprinde și cadre surprinse în spatele camerei de filmat poate fi urmărit aici:

Pentru a fi la curent cu noutățile referitoare la Campari Red Diaries, urmăriți pagina de Facebook: https://www.facebook.com/CampariRomania/ (Com

Despre Campari

Campari este un simbol al stilului contemporan și autentic. Rețeta unică și inconfundabilă Campari își are originile în Novara, fiind neschimbată încă din anul 1860. Astăzi, gustul unic Campari dă savoare celor mai cunoscute cocktail-uri din lume, fiind obținut dintr-un amestec complex și subtil de ierburi, plante aromatice și fructe cu alcool și apă, ultimele două fiind singurele ingrediente cunoscute din rețeta sa. Caracterizat de un gust amărui distinct și revigorant și de o culoare roșie vibrantă, Campari intrigă prin natura sa enigmatică și captivantă. Toate aceste caracteristici și calitatea sa superioară l-au făcut cunoscut în întreaga lume drept un simbol al stilului și excelenței italiene.

Despre Gruppo Campari

Gruppo Campari este un jucător important în industria băuturilor la nivel mondial, cu un portofoliu de peste 50 de branduri premium și super-premium, dintre care amintim Aperol, Campari, Cinzano, Wild Turkey, Skyy Vodka.

Grupul a fost fondat în 1860 și astăzi este al șaselea cel mai mare jucător la nivel mondial în industria de băuturi spirtoase premium, având o rețea de distribuție globală, cu vânzări în peste 190 de țări din întreaga lume, ocupând poziții de lider în Europa și America. Cu sediul în Sesto San Giovanni, Italia, Campari deține 18 fabrici și are propria rețea de distribuție în 20 de țări. Grupul are peste 4.000 de angajați. Acțiunile societății-mamă, Davide Campari-Milano SpA (Reuters CPRI.MI – Bloomberg CPR IM), sunt listate la Bursa Italiana de Valori din 2001.

Pentru mai multe informații accesați: www.camparigroup.com

Despre PPD România

Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de  băuturi alcoolice premium și super-premium de pe piața locală şi este partenerul strategic al Gruppo Campari în România.

Din portofoliul PPD Romania fac parte brandurile: Aperol, Campari, Cinzano, Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, precum și propriul brand, Tazovsky Vodka.

Photos Photiades Group (PPG), companie internațională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing și distribuție de branduri alcoolice și non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croația și Slovenia.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.ppd.com.ro.

Data actualizarii: 26/11/2018

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.