S-a deschis o nouă patiserie Andreea F pe strada George Călinescu, în capătul din Piața Floreasca. Bucătăria ocupă o mare parte a spațiului, la vedere din stradă, în spatele unui perete de sticlă. Spațiul de vânzare e mic, bine amenajat, dar fără vreo masă înăuntru, pentru că nu au loc. Însă au reușit să pună două pe trotuar.
Croissantele sunt foarte bune, în mod special. Dintre celelalte câteva produse pe care le-am gustat nu pot spune decât că sunt surprinzător de scumpe, ceea ce face Andreea F de la Piața Floreasca una dintre cele mai scumpe patiserii din București. Extrem de aroganți – probabil se bazează pe ceva ce eu nu am aflat încă… (George Butunoiu – octombrie 2021)
Data actualizarii: 30/04/2023
O nouă patiserie Andreea F la Piața Floreasca - Str. George Calinescu, nr. 52 (Piata Floreasca)
In sfirsit, o noua patiserie din Micul Paris, care poate aduce gustul, savoarea și aromele Parisului intr-o locație cocheta și cu design modern.
După închiderea celebrei Rue du Pain am căutat locul in care produsele de patiserie și brutărie fac cinste tradiției și bunului gust. Felicitări Andreea și mult succes!
Adrian M Bucuresti- Manhattan
Produsele patiseriei Andreea F sunt realizate cu o rara atentie la detalii si din ingrediente premium. Un gust obișnuit cu grasimile vegetale, foietajele săturate cu ulei de palmier sau creme-instant, nu va înțelege niciodată calitatea unui cremsnit artizanal, cu o crema clasica de vanilie si nu va aprecia o tarta acoperită cu o mulțime de fructe exotice, proaspete, care nu au nevoie de un strat protector de gelatina. Cei care apreciază o tarta din cosulete cumpărate en-gros, umpluta cu crema instant si acoperită cu kiwi, struguri si gelatina nu va aprecia produsele acestei patiserii si le va considera scumpe si atat.
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
Comentarii (4)
In sfirsit, o noua patiserie din Micul Paris, care poate aduce gustul, savoarea și aromele Parisului intr-o locație cocheta și cu design modern.
După închiderea celebrei Rue du Pain am căutat locul in care produsele de patiserie și brutărie fac cinste tradiției și bunului gust. Felicitări Andreea și mult succes!
Adrian M Bucuresti- Manhattan
Produsele patiseriei Andreea F sunt realizate cu o rara atentie la detalii si din ingrediente premium. Un gust obișnuit cu grasimile vegetale, foietajele săturate cu ulei de palmier sau creme-instant, nu va înțelege niciodată calitatea unui cremsnit artizanal, cu o crema clasica de vanilie si nu va aprecia o tarta acoperită cu o mulțime de fructe exotice, proaspete, care nu au nevoie de un strat protector de gelatina. Cei care apreciază o tarta din cosulete cumpărate en-gros, umpluta cu crema instant si acoperită cu kiwi, struguri si gelatina nu va aprecia produsele acestei patiserii si le va considera scumpe si atat.
Da, desigur! O să ne reeducăm și poate vom înțelege într-o zi… GB
Patiseria este f moderna , placuta iar Produse le au o calitate superioara , ingredients de calitate, f scumpe iar Produsele sunt lucrate din