Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Dacă te-ai îndrăgostit deja de muzica portugheză sau cauți să o ...

Duminică 19 ianuarie, la ora 16:00, Athanor vine cu mâncare gătită...

Gala Premiilor Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucures...

5 to go și Mozaik Investments devin parteneri Finalul de an este m...

Anul acesta, Jidvei a sărbătorit 20 de ani de la privatizarea com...

Lasa-te purtat de sezonul de iarna spre momente de inocenta, dragoste,...

Alfredo Seafood investește anual circa 200.000 lei, în măsuri de si...

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Afiseaza

AthanorEspace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boieresti situate ultracentral in Bucuresti. Spatiul e plin de farmec, fotografii vechi si chiar un mic muzeu de sculptura la etaj (unde se poate fuma). Vineri seara, 29 noiembrie, de la ora 19.00, organizam o noua cina Athanor cu un meniu special si pairing de vinuri pe masura:

  1. Supa crema de morcovi cu suc de portocale si ghimbir. Reteta preferata a Regelui Mihai, învatata la scoala de la Stephan Mora. (in poza, o versiune din vara)
  2. Pulpe de pui cu sos-crema de nuci cu migdale si orez cu quinoa. O reteta Parsi (nord vestul Indiei) a lui Niloufer Ichapora King. Pentru felul principal avem 2 vinuri:
  • Lacrimarosa 2017 de la Mastroberardino, un rose sec despre care poti jura ca e rosu cand il bei in blind
  • PAUL JABOULET AINE Syrah 2017.
  1. Lori’s Chocolate Midnight Cake cu frisca bourbon. Considerata de Samin Nosrat cea mai bună prajitura cu cacao ever. La ea avem un vin de desert sublim:
  • MOSCATO D’ASTI CASCINETTA – 2018

Biletele se pot achizitiona de aici.

Va rugam sa aveti biletul la dumneavoastră și sa sositi intre 18:30 si 19:00, servirea gustarii se face pana la ora 19:15. E un spatiu relativ mic, pentru evenimente ocazionale si nu se pot asigura condiții pentru copii sub 14 ani. Va rugam tineti cont ca accesul pentru persoanele cu dizabilitati e, din pacate, extrem de dificil (scara destul de abrupta si ingusta). (Stire de presa – noiembrie 2019)

Data actualizarii: 28/11/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.