Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boieresti situate ultracentral in Bucuresti. Spatiul e plin de farmec, fotografii vechi si chiar un mic muzeu de sculptura la etaj (unde se poate fuma). Vineri seara, 29 noiembrie, de la ora 19.00, organizam o noua cina Athanor cu un meniu special si pairing de vinuri pe masura:
Supa crema de morcovi cu suc de portocale si ghimbir. Reteta preferata a Regelui Mihai, învatata la scoala de la Stephan Mora. (in poza, o versiune din vara)
Pulpe de pui cu sos-crema de nuci cu migdale si orez cu quinoa. O reteta Parsi (nord vestul Indiei) a lui Niloufer Ichapora King. Pentru felul principal avem 2 vinuri:
Lacrimarosa 2017 de la Mastroberardino, un rose sec despre care poti jura ca e rosu cand il bei in blind
PAUL JABOULET AINE Syrah 2017.
Lori’s Chocolate Midnight Cake cu frisca bourbon. Considerata de Samin Nosrat cea mai bună prajitura cu cacao ever. La ea avem un vin de desert sublim:
Va rugam sa aveti biletul la dumneavoastră și sa sositi intre 18:30 si 19:00, servirea gustarii se face pana la ora 19:15. E un spatiu relativ mic, pentru evenimente ocazionale si nu se pot asigura condiții pentru copii sub 14 ani. Va rugam tineti cont ca accesul pentru persoanele cu dizabilitati e, din pacate, extrem de dificil (scara destul de abrupta si ingusta). (Stire de presa – noiembrie 2019)
Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.