Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

Tim_Schmidt, Executive Cheful Athenee Palace Hilton Hotel BucurestiAthénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt în funcția de Executive Chef al hotelului

Rainer Gieringer, director general Athénée Palace Hilton, a declarat: „Sunt încântat să-i urez bun venit lui Chef Schmidt în echipa noastră, mai ales în acest moment când hotelul se pregătește pentru petrecerile  de Crăciun și Revelion. Sunt convins că Chef Schmidt va aduce o viziune proaspătă și contribuții considerabile operațiunilor hotelului din zona de bucătărie și restaurante, atât în ​​timpul sezonului festiv, cât și în lunile ce vor urma”.

Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității. Înainte de a veni la București, el a fost bucătarul executiv al hotelului Hilton Köln din Germania, unde a coordonat atât echipele de bucătari ale hotelului, cât și pe cele de banqueting și de catering. Înainte de a se alătura grupului Hilton în 2015, Chef Schmidt a deținut mai multe funcții în hoteluri și restaurante din Europa, precum ME Hotel London, restaurantul Bleeding Heart din Londra, Hotel Salzburger Hof din Bad Gastein, Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbuhel, sau în hotelurile Kempinski din Hamburg și Moscova.

Schmidt este absolvent al școlii Freie Waldorf Hannover-Maschsee, și-a făcut ucenicia la restaurantul Die Insel din Hannover și în ultimii ani și-a definitivat studiile în Centrul de Pregătire Gastronomică din Koblenz.

Vorbind despre numirea sa, Schmidt a spus: „Este o onoare să lucrez într-un hotel reprezentativ pentru București, fiind o provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Sunt convins că împreună cu echipa Athénée Palace Hilton vom oferi servicii culinare de cinci stele cu care ne vom încânta oaspeții.”

În cadrul Athénée Palace Hilton, Chef Schmidt va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului – Roberto’s, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

Pentru mai multe informații despre hotel sau pentru rezervări, vă rugăm să vizitați www.hiltonbucharest.com. (Comunicat de presa – Decembrie 2018)


Despre Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întălniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, precum și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

Despre Hilton Hotels & Resorts

De aproape 100 de ani, Hilton Hotels & Resorts este un reper pentru ospitalitatea din întreaga lume, oferind produse și servicii inovatoare pentru a satisface nevoile mereu în schimbare ale oaspeților. Cu peste 575 de hoteluri pe șase continente, hotelurile Hilton Hotels & Resorts oferă experiențe memorabile și prețuiește fiecare oaspete. Membrii Hilton Honors ce rezervă direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant. Începeți călătoria pe www.hilton.com, vizitați newsroom.hilton.com/hhr, sau urmarăți canalele de social media Facebook, Twitter și Instagram.

Data actualizarii: 12/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close