Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Afiseaza

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat recent de Chef Răzvan Mangu și transformat într-un local cu specific românesc reinterpretat

BeautyFood este un restaurant micuț, cu o grădină intimă, verde, ascunsă într-o curte interioară. Este localizat în zona Universitate, mai exact la intersecția dintre Jean Louis Calderon și Batiștei, având o vechime de peste 8 ani.

După perioada de restricții în care locația a fost închisă, aceasta a fost redeschisă recent sub conducerea lui Chef Răzvan Mangu, care a schimbat complet specificul restaurantului, creând un meniu românesc reinterpretat. Toate ingredientele folosite sunt naturale, fiind luate de la ferme locale sau din piață, această decizie având la bază două argumente: crearea unor preparate sănătoase și gustoase pe concept farm to table, dar și susținerea producătorilor locali.

Meniul conține atât preparate clasice (ciorbă de pui de fermă, ceafă de porc cu piure de fasole, burgeri), dar și o serie de surprize neașteptate, dar uimitoare (chiftea de arpacaș crocantă, ravioli umpluți cu coadă de vită sau înghețată de leuștean, servită lângă un shoux crocant). Din meniu nu lipsește nici faimosul cheese cake reinterpretat, care poartă semnătura bucătarului.

Printre vedetele meniului se numără clasica pâine cu maia, ouăle și puiul de fermă, brânza de Horezu și sosul de mușețel.

Răzvan Mangu a avut o carieră ascendentă în ultimii ani, fiind sous chef și apoi chef la unul dintre restaurantele Bocca Luppo, sous chef la Maize și executive chef la Moon Brasserie și este pasionat de bucătăria reinterpretată și de combinarea gusturilor și a texturilor, lucru care se vede în preparetele ce îi poartă semnătura. (Comunicat de presa – iulie 2020)

MENIU

Salata vinete - Beautyfood

Beautyfood

A plecat sufletul din Calderon si a venit gustulAm mancat de cel putin doua ori la micul bistrou de pe Calderon, inainte sa fie Beautyfood, si de fiecare data mi-a parut rau dupa timpul pierdut c...

Data actualizarii: 29/07/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close